Zon op je gezicht, een glas rosé in de hand, en het kabbelende water van de Amstel op de achtergrond. Voeg daar een plateau fruits
Categorie: DINE
Restaurant Nazka, ontdekkingsreis aan tafel
Ben je als wereldburger klaar met veilig en vertrouwd op je bord en in je glas? Ga dan eens voor de spannende wijnen en gerechten
Wie kan er zonder olijfolie?
Of we een een avondje olijfolie wilden komen proeven in Restaurant Christiaan Smit in Amsterdam? Uiteraard! WINELIFE ging daar aan tafel met een van de
Voorjaarsgroen
Groenten in april en mei zijn lamsoren, meiraapjes en lente-ui. Tja, die namen komen ook niet uit de lucht vallen. Maar lentegroente bij uitstek is
Heel Holland eet witte asperges. Maar met welke Nederlandse wijn?
Het traditionele witte aspergegerecht drink je met witte wijn. Elke liefhebber weet dat. Maar welke witte wijn? Tot onze grote verbazing geeft het internet geen
Kindereten voor volwassenen
Comfortfood is lekker, maar zit vaak vol koolhydraten. Zijn die slecht en worden we er dik van? Helemaal niet. Carbs geven energie en maken ons
Slungels
Wellicht heb je ze al zien liggen in de winkels: Nederlandse asperges. Het seizoen liep eerst van april tot eind juni, maar in februari worden
Rueda op tafel
Hola, we zijn in Spanje, in de streek Rueda. Onze missie? Verdejo met gerechten combineren. Meestal is deze lokale wijn slank met frisse zuren, maar
Culinaire sterrendeal van dusk till dawn
Hoe kom je die saaie wintermaanden door nu de feestdagen weer voorbij zijn? Juist, door de gezelligheid binnen te zoeken. Of dat nou thuis is
Premium aan de kerstdis
Het is weer bijna kerst, de tijd om flink uit te pakken met een bijzondere wijn voor bij het kerstmenu. Je komt dan uit bij