Veroordeeld worden tot een proeftijd. Het is minder straf dan de gevangenis, maar je moet toch zwijgen, netjes luisteren, geen fouten maken… We doen niet
Categorie: DINE
Tijd voor tradities
In de wintermaanden geven we ons over aan het binnen zitten. Vuurtje aan, voorraadje wijn, spelletje uit de kast, pruttelend potje op de achtergrond: klink
Meet the chef: Tom Lamers van restaurant Het Koetshuis*
Dit voorjaar keerde Tom Lamers (30) na 12 jaar terug op zijn oude nest: restaurant Het Koetshuis in Bennekom. Dit keer niet als leerling-kok, maar
De culinaire parels van Pas-de-Calais
Bij Frankrijk denk je al snel aan gedekte tafels met stokbrood, rode wijn en bijzondere kazen tijdens zwoele zomeravonden. Niets lekkerder dan de dagverse en
Culinair Belfast
Lekker stads en (nog) niet gladgestreken. Belfast is een enerverende plek die niet snel verveelt en enorm in opkomst is. Dat merkt ook de culinaire
ETERIJ IN GRONINGEN
Dat ons land ontzettend veel te bieden heeft op culinair gebied was niet altijd vanzelfsprekend, maar Nederland heeft zich in de afgelopen decennia goed op
VAN KOE NAAR KAASFONDUE
Het is winter en dus komen overal de caquelons weer tevoorschijn voor een warme en verzadigende kaasfondue. Na het lezen van deze reportage heb je
GEZOND EN VERANTWOORD ETEN MET SUSHI
Gezond en verantwoord eten speelt een steeds belangrijkere rol in ons land. Toch luncht één op de zeven Nederlandse werknemers minder gezond dan gedacht en
VAN PULA NAAR ZAGREB
Zonnetje, wijntje, pasta met verse truffel, fruits de mer. Het leven is goed in Kroatië. Dat is wel eens anders geweest. WINELIFE toog naar het
OP ASPERGEMISSIE IN BRABANT
Midden in het aspergeseizoen bezoekt WINELIFE Noord-Brabant, de provincie die samen met Limburg bekendstaat om de aspergeteelt. Journaliste Katja Brokke ontmoet er de bevlogen teler