Met onze wijntips en recepten kan je weer behoorlijk duurzaam, slow en vooral lekker eten van deze zilte schatten van Zeeland. Tekst: Marjolein Schuman |
Categorie: DINE
Quattro Mani
Niets fijner dan Italiaans eten met een mooie wijn erbij. De jonge chef Luigi Esposito maakt het met veel aandacht voor detail voor je klaar
Aan tafel bij Judith
Het is al even geleden dat we aanschoven bij de officiële opening van restaurant Judith in Kasteel Engelenburg. Maar de herinnering is blijvend en als
Sangria, het ultieme vakantiegevoel in een glas!
Sangria, alleen het woord al roept beelden op van zwoele avonden, zonovergoten terrassen en het gezellige gekling van glazen in goed gezelschap. Oorspronkelijk komt sangria
Paso Robles is pitch perfect
Een lunch met een producent die in Nederland is, de lancering van een nieuwe vintage, de opening van een restaurant: soms moet je als tijdschriftredacteur
Rosé met een Riviera-randje
Zon op je gezicht, een glas rosé in de hand, en het kabbelende water van de Amstel op de achtergrond. Voeg daar een plateau fruits
Restaurant Nazka, ontdekkingsreis aan tafel
Ben je als wereldburger klaar met veilig en vertrouwd op je bord en in je glas? Ga dan eens voor de spannende wijnen en gerechten
Wie kan er zonder olijfolie?
Of we een een avondje olijfolie wilden komen proeven in Restaurant Christiaan Smit in Amsterdam? Uiteraard! WINELIFE ging daar aan tafel met een van de
Voorjaarsgroen
Groenten in april en mei zijn lamsoren, meiraapjes en lente-ui. Tja, die namen komen ook niet uit de lucht vallen. Maar lentegroente bij uitstek is
Heel Holland eet witte asperges. Maar met welke Nederlandse wijn?
Het traditionele witte aspergegerecht drink je met witte wijn. Elke liefhebber weet dat. Maar welke witte wijn? Tot onze grote verbazing geeft het internet geen
