Culinaire hoogstandjes bij jou thuis

Culinaire hoogstandjes bij jou thuis

Je kent ze wel, die verspakketten uit de supermarkt. Het is super handig, snel klaar, je hoeft er niet te veel over na te denken en je hebt precies genoeg voor iedereen die mee eet. Het grote nadeel: als je dus echt indruk wil maken op die ene date, dan is de kans groot dat hij of zij dat ene pompoensoepje inmiddels wel kent.
Tekst: Fela de Wit

Culinaire hoogstandjes bij jou thuis

Wil je als thuiskok eens echt furore maken? Denk dan eens na over De Seizoensbox. Dat komt een beetje in de buurt van het principe van een verspakket, maar biedt net dat beetje extra waar we zo dol op zijn. En nee, het hoeft niet per se voor die ene leuke date, je kan het ook bestellen voor een familie diner, een etentje met vrienden of collega’s of wanneer je je nieuwe schoonouders voor het eerst ontmoet. Met De Seizoensbox maak je sowieso een goede (eerste) indruk.

Dat klinkt leuk, en dat is het ook. Want voor een relatief klein bedrag krijg je een doos thuis gestuurd met alles dat nodig is voor een heerlijk thuisdiner. Een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, inclusief een bijpassende wijn geselecteerd door een voortreffelijke wijnkenner. Daar scoor je bonuspunten mee!

Dit zit erin

Ieder product in De Seizoensbox heeft zijn of haar eigen verhaal. Eerlijke, lokale en regionale kwaliteitsproducten uit het seizoen. De trots en passie van de makers wordt gedeeld met klanten die houden van kwaliteit uit eigen regio. Het seizoen geeft en bepaalt de mooie producten in De Seizoensboxen.

Alle ingrediënten worden zo aangeleverd dat je het enkel nog hoeft samen te voegen en op te warmen. We got your back, er zit ook een handleiding bij zodat je gegarandeerd geen missers maakt.

 

 

De wijn

Een goede maaltijd vraagt om een goed glas wijn, vinden wij. Bij elke maaltijd krijg je een fles wijn. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere wijnen bij te bestellen. Wijnkenner Marcel Swaghoven van The Wine Companions is wijnkenner pur sang. Hij zorgt ervoor dat de wijnparing van jouw thuisdiner van A tot Z verzorgd is. Zo weet je zeker dat je wijn-spijs een onvergetelijke ervaring is.

De afwas

Laten we het dan ook even over de minder leuke dingen van een diner hebben: de afwas… yep… die moet ook gebeuren. Of niet? Als het aan De Seizoensbox ligt niet! Want als extra’s leveren zij ook het servies met een afwasservice. Dat is nog eens handig. Zo houd jij tijd over voor de leukere dingen.

Bekijk het hele menu op Seizoensboxen.nl

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands