Samen eten

Samen eten

Zin in een smaakvolle avond? Eat2Gather organiseert evenementen met wijn en spijs in de hoofdrol waaraan je kunt deelnemen. Topchefs worden uitgenodigd om te koken in het monumentale hoekpand, gebouwd in de Amsterdamse School-stijl, aan de Egelantiersgracht en Prinsengracht, waar je uitkijkt over het historische stadscentrum en de mooie Jordaan. 

Karien Olthof van Eat2Gather: ‘Begin oktober nog, hebben we met het team van Restaurant Parkheuvel** voor 60 personen een high-end kitchen dinner georganiseerd, dat was te gek!’ Wat we nog kunnen verwachten? Karien: ‘De afgelopen 16 jaar organiseerden we allerlei culinaire events in en rond Amsterdam, maar nu ook in Rotterdam. Onze droom is om de komende 5 jaar zo uit te breiden dat we in heel Nederland mensen bijeen kunnen brengen door middel van eten.’ Check de website voor de agenda of als je zelf wat wilt organiseren voor familie of collega’s; van proeverij tot kookworkshop. EAT2GATHER.NL 

Verder lezen? Je vindt meer informatie in WINELIFE Magazine, editie 85. Deze bestel je hier. 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands