Dit recept heb ik zo’n 25 jaar geleden voor de Volkskrant gemaakt, waar ik toen een tijdlang wekelijks een aandeel had in de receptenrubriek. Ik
Kategorie: SPEISEN
Gut, dass sie hier sind
Bij een zoet nagerecht met bijpassende zoete wijn voelen we ons als oma die gelukzalig van een advocaatje nipt. Een paar klassieke lekkernijen op een
17 x Schilwijn
Naast mousserend, rood, wit, rosé en zoet prijkt steeds vaker de categorie ‘oranje’ of ‘schil’ op de wijnkaart. Dat zijn wijnen van witte druiven die
Südamerika Solterito
Het nieuwe kookboek Memmisj leert je niet alleen over de Joodse keuken, maar laat je vooral zien hoe lekker de gerechten zijn. Van de schrijfster
Inselweine
Om in een zonnige vakantiesfeer te raken, stonden er afgelopen maand wijnen van mediterrane eilanden op onze WINELIFE-proeftafel. Ruim 70 kwamen er binnen en daaruit
Ist die Fünf schon in der Uhr?
Voor Spanjaarden is de tapas aan het einde van de middag een tussendoortje, om een drankje te vergezellen en de honger te stillen – dineren
Vom Ackerbau zur Gastronomie
Wenn Sie im Restaurant De Dyck, im Polder zwischen Alphen aan den Rijn und Amsterdam, essen, werden alle Ihre Sinne stimuliert. Es beginnt bereits
Yalumba!
Als ein Quartett von Flaschen der Samuel's Collection der australischen Weinkellerei Yalumba neben ein paar neuen Kochbüchern auf dem Tisch der Redaktion landete, war es
Kreativ mit Cocktaileinlage
Wie gern haben wir die VPRO-Sendung Borreltijd (1996) gesehen, die Fortsetzung von Kreatief met Kurk und eine Parodie der RTL 4-Sendung Koffietijd
Het perfecte herfsthuwelijk: Pedro Ximénez met kaas
Sherry in combinatie met kaas, en dan met de name de Pedro Ximénez , is hét perfecte herfsthuwelijk. Een ware match made in heaven. Als