Petri Houweling wordt hoofdredacteur van WINELIFE!

Petri Houweling wordt hoofdredacteur van WINELIFE!

Nog op de valreep van 2022 kunnen we onze nieuwe hoofdredacteur voorstellen: Petri Houweling. Ze is geen onbekende in de wijnwereld, al jaren was ze nauw betrokken bij Perswijn. Daar was ze dé persoon achter de sales, maar jullie zijn haar zeker ook tegen gekomen tijdens de talloze wijnevents die ze voor dit tijdschrift organiseerde. Petri is een wijnmens pur sang die met liefde haar kennis over wijn met iedereen wil delen. Haar enthousiasme en passie voor dit prachtige product inspireerde al velen. En daar gaat ze zeker mee door voor de lezers van WINELIFE! – TEKST + BEELD REDACTIE

Hoe het begon..

Petri begon als haar carrière als modemens in de tijdschriftenwereld, maar dwaalde al snel af naar de sectie beauty & interieurstyling en fotografie. Uiteindelijk kwam ze op de juiste plek terecht, namelijk in de wondere wereld van de wijn. De passie hiervoor begon uiteraard aan tafel, want dit is volgens haar de allerbeste plek om echt van wijn te genieten.

Het professionele vervolg

Vervolgens werd haar wens om hier haar werk van te maken in goede banen geleid door het volgen van de juiste opleidingen en héél véél proeven. Maar het begon pas echt met de oprichting van haar bedrijf Château Petri. Vanaf toen werkte ze, naast de job bij Perswijn, als bevlogen wijndocent op de drie SDEN-niveaus, als organisator van verwen-wijnreizen, als inval-sommelier, als journalist én wijnschrijver voor importeurs en wijnwinkels.

In haar vrije tijd reist ze met haar camper de leukste wijngebieden af, op zoek naar de mooiste wijnen en bijpassende verhalen. En die deelt ze graag met de lezers van WINELIFE. Maak kennis met haar vanaf editie 81 die op 17 februari 2023 verschijnt.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.