ABONNEER

Abonneer je nu op WINELIFE Magazine!

Informatie winelife
Winelife is het enige winestyle magazine in Nederland.  Een gevarieerd, lichtvoetig tijdschrift dat prikkelt en ontspant – want wijn ontspant, zelfs als je er alleen maar over léést. En dan moet het lekkerste nog beginnen! Het drinken. Winelife en in het verlengde hiervan winelifemagazine.nl wil bereiken dat de lezer (nog) meer weet over wijn en daardoor (nog) meer geniet van een goed glas. Iedereen kan verstand krijgen van wijn door winelife online en offline te lezen.  Winelife helpt op een gemakkelijke en overzichtelijke manier de juiste keuze te maken. Met Winelife word je heer en meester over elke wijnkaart en weet je feilloos wijn te kiezen, voor ieder moment, bij elk gerecht en voor ieder wijnschap!

Als abonnee ontvang je WINELIFE Magazine 6x per jaar thuis, krijg je online toegang tot de tabletversie en krijg je inzage in het videoarchief met wijnproeverijen!

WINELIFE Magazine verschijnt zes keer per jaar, te weten in de maanden februari, april, juni, augustus, oktober en december.