Goed geschenk

Goed geschenk

Job Seuren is Sommelier van het Jaar 2024 in de nieuwe Gault&Millau-restaurantgids. Job is een bevlogen wijnkenner die zijn gasten bij Zoldering een unieke wijnbeleving geeft en in zijn columns niet uitgepraat raakt over wijn. Voor WINELIFE schreef hij eerder over Bordeaux en we feliciteren hem van harte.

Met restaurant Zoldering werd Amsterdam precies 5 jaar geleden een culinaire en vineuze hotspot rijker. In april 2019 opende Job Seuren (sommelier De Klepel, De Librije***, Solo*) de deuren samen met Tomas Bron (sous-chef Goldfinch Brasserie Waldorf Astoria, De Librije*** De Bokkedoorns**), Wout Jans (sommelier bij Ciel Bleu**, Le Marron*) en Joost Clarijs (Clarijs Fine Wine Selections): een combinatie om je vingers bij af te likken. In 2022 kwam dan ook de eerste Michelinster. Ga eens langs om in het uitgebreide boekwerk met 800 wijnen te snuffelen; van unieke Bordeauxs en Bourgognes Bourgognes tot originele Zuid-Afrikaanse wijn. Er is ook een compacte kaart met een mooie selectie per fles en een aantal wijnen per glas. 

Tekst: Marjolein Schuman | Beeld: Milton Verseput

Verder lezen? Je vindt meer informatie in WINELIFE Magazine, editie 88. Deze bestel je hier. 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands