Winedesign

Winelife doorkruist de wereld, op zoek naar de mooiste toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken 

Winedesign

Courgettebloem

Het is nog volop oogsttijd voor courgettes uit je moestuin. Of pluk de jonge bloem die licht bitter smaakt en krokant is, zo in een salade of met beslag gefrituurd. Geniet onderwijl in je keuken van deze prachtige theedoek met een courgettebloem van ontwerpster Kiki van Eijk, die al decennialang haar stempel drukt op Dutch design. Ze maakte hem door dunne garens in vijf kleuren te mengen.

FIORE DI ZUCCA THEEDOEK | BY.TEXTIELMUSEUM.NL | € 21

 

Stapelen maar!

Kijk, hierin kun je nog eens een verzameling kwijt. Het is een van de vele wijnrekken die je bij het Deense merk Wineandbarrels kunt krijgen. Gemaakt van donker gebeitst grenen met plek voor maar liefst 72 flessen. Je krijgt de metalen rails, spijlen en clips los opgestuurd, dus moet het rek wel zelf in elkaar knutselen – met behulp van een instructievideo. Als je wijncollectie uitbreidt, kun je meerdere rekken aan elkaar bevestigen.

MENSOLAS WIJNREK | WINEANDBARRELS.NL | € 108

 

 

 

 Kom d’r maar rum

Over het algemeen wordt rum gedronken uit longdrinkglazen, omdat er dan ijs bij kan. Maar het Franse merk Chef&Sommelier heeft ook mooie likeurglazen. Gemaakt van kwarx, het stevigste glas op dit moment, met een fijne dunne rand. Door de hoeken in de vorm komen de aroma’s het beste vrij. Welke aroma’s rum kan hebben? Lees het op pag. 10.

OPEN`UP RUMGLAS | BOVINO.NL | ZES STUKS € 71,94

 

 

 

 

Verder lezen? Je vindt meer informatie in WINELIFE Magazine, editie 85. Deze bestel je hier. 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands