Nieuw! Winelife plus & premium

Nieuw! Winelife plus & premium

Nieuw! Winelife plus & premium. Bij een plusabonnement van WINELIFE krijg je bij elke editie 3 bijzondere flessen thuisbezord. In WINELIFE magazine verstrekken we achtergrondinformatie. De wijnen komen met aanvullende info, proefnotities en tips van Niek (via QR-code) – TEKST + BEELD REDACTIE

Nieuw! Winelife plus & premium

Wijn 1 (plus): 2020 Cantine Cellaro ‘Lumà’ Grillo, Sicilië

Grillo is typisch Siciliaans wit. Deze is fris en fruitig en ruikt naar heerlijk wit fruit. Fijne, fruitige geuren van perzik, peer en rijpe appel. Een frisse, soepele en sappige smaak met wat citrus en ananas.

Wijn 2 (premium): 2021 Sella & Mosca, Rosato, Alghero, Sardinië

Deze wijn is afkomstig van het wijngoed van Sella & Mosca in Alghero. De druiven worden al vroeg in het seizoen geoogst om voldoende frisheid te bewaren. Ze worden direct geperst, zonder voorafgaande kneuzing. Het vrij aflopende sap wordt vergist bij lage temperatuur. De Rosato is bleek zalmroze van kleur, met subtiele fruit- en bloesemaroma’s en een vleugje ‘warmte’ van de cannonau. Fris en droog, aangevuld met rijpe fruittonen.

Wijn 3 (plus): 2020 E.&J. Gallo ‘Dark Horse’ Chardonnay, Californië

Deze Dark Horse Chardonnay is een rijke, volle witte wijn uit Californië. De wijn biedt heldere, overvloedige aroma’s van perzik en ananas, gelaagd met subtiele hints van geroosterd eikenhout. De frisse zuurgraad leidt tot een heerlijke, verfrissende afdronk. De druiven voor deze Chardonnay zijn geoogst bij optimale rijpheid en met veel aandacht geselecteerd door wijnmaker Beth Liston. Na de fermentatie werden de wijnen opgeslagen in roestvrijstalen tanks om de helderheid en balans te behouden. De Dark Horse Chardonnay past perfect bij verschillende visgerechten.

(…)

 

Benieuwd naar de andere wijnen van deze editie? Je leest het in het WINELIFE Magazine 77. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.