Cocktails, anyone?

Cocktails, anyone?

Wist je dat port, de versterkte wijn uit Portugal, zich goed leent voor cocktails? Toen we Xenne Akpotor ontmoetten bij een event van familiebedrijf Graham’s Port kregen we er meteen eentje in de hand gedrukt.
Tekst Marjolein Schuman/ beeld: Xenne Alice Brown Agency

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine! Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

De barman van Ayla in Rotterdam poseerde ook even voor de camera. In zijn handen de winnende creatie voor Graham’s Ports cocktailwedstrijd in 2023, ‘The Holy Communion’, plus een fles Blend Nº12, een sappige ruby port met frisse fruitsmaken waarmee het goed mixen is. Move over port-tonic, want wat vonden we Xennes cocktail lekker! Er zit naast port ook hazelnootsiroop in, met cacao geïnfuseerde calvados, kardemom, limoen en zout. Binnenkort begint editie 2024 van de Graham’s Blend Series Cocktailcompetitie. Bartenders en mixologen kunnen zich nog tot 23 februari opgeven voor de voorrondes in maart. Zeker doen, want dit jaar reis jij dan misschien wel naar Porto en de Douro-vallei om ons land te vertegenwoordigen in de internationale finale.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands