Rolmaatje

Rolmaatje

Lekker eten en drinken in Breda? Chef-kok Wouter van Laarhoven en sommelier Malou Hagenaars openen er dit voorjaar hun tweede restaurant: Alma Bistro. Op de foto’s die ze ons eind vorig jaar stuurden, zien we dat er nog flink getimmerd moet worden.
Tekst en beeld: Alma Bistro, Wouter en Malou, Pieter d’Hoop

Wouter: ‘Toen we dit prachtige monumentale 17e-eeuwse pand casco aangeboden kregen, konden we het niet laten lopen!’ Malou vult enthousiast aan: ‘Authentieke onderdelen zoals houten balken blijven behouden en worden gecombineerd met moderne elementen.’

Je kunt als gast terecht op twee verdiepingen en in de binnentuin. Op de begane grond is de bar en via een open vide is zicht op de bovenverdieping waar een open keuken is. Ambitie genoeg bij dit stel en intussen zijn ze gewoon aan het werk in hun restaurants in Oisterwijk, Alma Bodega en Alma Fine Dining, dat in 2022 een Michelinster kreeg – hetzelfde jaar dat Malou werd onderscheiden met de Sommelier Award. 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands