Dennis Moerdijk Vinoloog van het Jaar 2024 en winnaar Lafite Laureaat

Dennis Moerdijk Vinoloog van het Jaar 2024 en winnaar Lafite Laureaat

Dennis Moerdijk wint hiermee niet alleen de Vinoloog van het Jaar Wisseltrofee, een oorkonde, diverse flessen wijn uit het assortiment van de sponsor Domaines Barons de Rothschild Lafite, een lang weekend naar Chateau Lafite Rothschild in Pauillac maar ook de eeuwige roem die de winnaar van het Lafite Laureaat te wachten staat.
Tekst en beeld: Ed Carper via Verenigde Vinologen Nederland

Bij de uitreiking was ook Xuan Nguyen-Mazel aanwezig, de Business Development Manager Europe van Domaines Barons de Rothschild Lafite die haar bewondering uitsprak over de prestaties van de aanwezigen en Dennis alvast van harte welkom heette in Pauillac.

Namens Domaines Barons de Rothschild Lafite overhandigde Xuan Nguyen Mazel de prijs aan de winnaars. Daarnaast verzorgde Xuan voor de finalisten nog een prachtige masterclass met wijnen van Domaines Barons de Rothschild Lafite rond de wereld. De indrukwekkende line-up bestond o.a. uit Château d’Aussières 2019, Los Vascos Le Dix 2019, Caro 2017, Château Lafite Rothschild 2006 en Château Rieussec 2009.

Gastheer van de finale was zoals gebruikelijk De Monnik Dranken die haar jaarlijkse Wine Experience hield in Buitenplaats Kameryck in Kamerik, in de persoon van Bouke Wijlens.

WINELIFE Magazine, editie 87. Deze bestel je hier. 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands