Simpel en doeltreffend

Simpel en doeltreffend

WINELIFE doorkruist de wereld op zoek naar de mooiste toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken. -TEKST + BEELD REDACTIE 

Simpel en doeltreffend

De meest bekende Dutch designtafel van Arp is de ovale tafel Longlegs, ontworpen door Sarah Trenité in 2004 en natuurlijk geproduceerd in Nederland. Hij staat inmiddels in binnen- en buitenland, in piepkleine huizen en huizen zo groot als een kasteel, met waarschijnlijk dikwijls glazen wijn erop. Mooi vinden we de eenvoud en natuurlijk ons lievelingsmateriaal hout. Goede wijn behoeft geen krans.
LONGLEGS, FORMAAT EN PRIJS OP AANVRAAG | ARPDESIGN.COM

Op ieder potje

SimpelGeprop met een kaars in een fles is verleden tijd. Laat deze houder in een gebruikte wijnfles of glazen potje zakken en je hebt een unieke kandelaar. Zo gaat die slanke Flûte d’Alsace of die dikke groene Bocksbeutel langer mee na een avond wijn drinken. Geschikt voor standaard dinerkaarsen.
VT WONEN METAL GOLD KANDELAAR | DEBIJENKORF.NL | 2 STUKS VANAF € 12,95

Sculpturaal

SimpelDit wijnrek is een volledig handgemaakt natuurproduct en leeft nog een beetje verder in je kamer – het hout krijgt bijvoorbeeld barsten bij droge lucht. Fijn, want dat doet wijn ook. Er passen
acht van je mooiste flessen in, maar er is ook een versie voor drie. Het veelgebruikte suar-hout komt van plantages in Indonesië, waar het ook wel trembesi wordt genoemd.
EASTFURN, MASSIEF HOUT 70CM HOOG | DECOMEUBEL.NL | € 75

(…)

 

 

 

Benieuwd naar meer mooi toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken? Je leest het in WINELIFE Magazine 75. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Winelife Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg Winelife magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands