Gepersonaliseerde wijn, gin of bier: meer dan enkel een leuk etiket!

Gepersonaliseerde wijn, gin of bier: meer dan enkel een leuk etiket!

In 2016 lanceerden Michel Cobbaert en Wout Steenacker Make Your Own Spirit. Bij MYOS kan je volledig gepersonaliseerde drank flessen bestellen. Vanaf dag één was kwaliteit de rode draad bij hun dranken. Je kan nog zo een mooie fles maken, als de inhoud niet goed is, dan stopt het verhaal. Met die filosofie begon MYOS met sterke dranken, zoals gin, wodka, whisky en rum waar gin nog steeds de grootste focus is. Ze worden zelf geserveerd in enkele Belgische sterrenrestaurants.

Met MYOS kan je niet in beperkte mate een standaard etiket aanpassen, maar kan je de eigenlijk fles, de waardevolle inhoud én het etiket volledig naar jouw smaak en stijl customizen. Net dat maakt de MYOS web shop helemaal uniek. Dat je met die compleet gepersonaliseerde flessen drank bovendien in slechts 5 minuten tijd een prima betaalbaar en origineel cadeau kan regelen, maakt het plaatje helemaal af.

In september 2019 breidde de MYOS familie uit met artisanale Belgische Bieren. Hiervoor werken ze samen met de geronomeerde Belgische brouwerij Van Steenberge met bekende bieren zoals Augstijns en Gulden Draak. Samen hebben ze een lekker blond biertje, een vol bruin biertje en een stevige tripel ontwikkeld.

Gepersonaliseerde wijn, gin of bier: meer dan enkel een leuk etiket!

Save the best, (the most difficult) for last!

De voorbereiding en de uitbreiding voor hun 3e kindje, Make Your Own Wine, heeft het langst geduurd en was het moeilijkst. Bij Gin en Bier is het een luxe dat we ons kunnen focussen met 1 of 2 partners. Ook is de productie van Gin of Bier mogelijk op korte termijn. Bij wijn ligt het anders, we wouden een ruim assortiment aanbieden van wijnen van verschillende landen, regio’s en druiven. Automatisch moet je dus meerdere partners vinden die mee willen gaan in het verhaal van MYOS. Hier merktte men rap op dat de wijnsector een stuk conservatiever is dan deze van de sterke dranken of bieren. Een ander struikelblok waartegen men bottste was het stockbeheer, men moet ruime tijd vooraf doorgeven hoeveel flessen men moet reserveren. Dit wil zeggen dat het aanbod dynamischer is en op=op.

De wijnselectie is het resultaat van een lange zoektocht door de bekende wijnstreken in Spanje, Frankrijk en Italië. Kies uit prachtige kwaliteitswijnen gemaakt door ambachtelijke wijnhuizen. Dus geen vage tafelwijn of vin de pays op het menu. Men vindt van het cruciaal belang  wijnen aan te bieden die men ook zelf met trots kunnen thuis schenken voor vrienden. Het is daarom een boeiende zoektocht geweest om de samenwerking te starten met wijnhuizen waar we 100% achter staan. Ontdek het aanbod van wijnen hier en personaliseer eventueel jouw fles.

Gepersonaliseerde wijn, gin of bier: meer dan enkel een leuk etiket!

Ontwerp je eigen fles, het origineelste kerstcadeau

Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Leef je uit met een zelfgemaakte fles! Kies je favoriete drank en personaliseer volledig naar wens. Maak een collage van je eigen foto’s of ga voor een klassieke look & feel. Er zijn meer dan 50 verschillende labels die elk in 3 of 4 varianten kunnen worden opgemaakt.Gepersonaliseerde wijn, gin of bier: meer dan enkel een leuk etiket!

Je kunt zien dat er aandacht is besteed aan het ontwerp van de sjablonen. Zeer professionele en verfijnde illustraties geven je gepersonaliseerde fles, een sjieke en realistische uitstraling.

Er is ook oog voor detail, als het gaat om design. Niet alleen de voorkant, ook de achterkant van het etiket kun je aanpassen met je eigen tekst. En bij de spirit of bierflessen, is er zelfs een neklabel die je kunt personaliseren. Diverse fonts en kleuren zullen de kunstenaar in je losmaken.

Kortom gepersonaliseerde flessen die er niet alleen schitterend uitzien maar ook zo proeven!

Ontdek hier Make Your Own Spirit

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Winelife Magazine!

nl_NLNederlands

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.