2018 Bogle Vineyards, Essentail Red, California

2018 Bogle Vineyards, Essentail Red, California

2018 Bogle Vineyards, Essentail Red, California

Hoewel de familie Bogle al zes generaties in de regio Clarksburg landbouwt, gaat hun betrokkenheid bij de wijnhandel al 50 jaar terug. Naast het doorgeven van een sterke arbeidsethos en toewijding aan kwaliteit, is het succes van Bogle door de jaren heen geworteld in de dagelijkse betrokkenheid van de familie Bogle. We begrijpen dat het koesteren van het land en het behouden van zijn vitaliteit niet alleen essentieel is voor ons gezin, maar over de hele wereld, zodat toekomstige generaties nog eeuwenlang kunnen genieten van vele oogsten. We zijn er trots op vereerd te zijn met de 2018 Green Medal Leader Award, die de wijngaard erkent die het beste milieuvriendelijke, sociaal rechtvaardige en economisch haalbare duurzaamheidspraktijken laat zien.

 

Onze familie is trots op het maken van wijnen met een uitzonderlijk karakter en kwaliteit. Van wijngaard tot fles worden de hoogste normen gesteld om een ​​wijn te creëren die keer op keer overtreft.

Smaakomschrijving

Een ongelofelijk sexy neus heeft deze wijn, met kersen op likeur, klassiek bramenfruit en zwoel rozenparfum. De wijn begint met fris bramenfruit en waaiers dan open tot een bedwelmend zwoele verleider. De romige zwoele afronding van de wijn, ontneemt je iedere weerstand van tannines. de wijn is vloeiend en eindeloos charmant.

Toepassing

Een wijn die ongelofelijk veel rijkdom heeft, opletten dus voor teveel rijkdom. Schenk de wijn niet warmer dan 15 graden. Maar gebruik van een groot glas. Karafferen is niet nodig, en bewaren kan maar hoeft zeker niet.

Wijn-spijs

Een wijn voor bij een mooi stuk rood vlees, bij de barbecue of grootmoeders stoofvlees. Maar het is vooral een wijn als eindeloze knuffelwijn. De zon gaat onder, en de fles kan open. Neem er wat pure chocolade bij en je hebt een wijn die je zal verleiden tot in de late uurtjes.

Contact

Wil je meer van deze wijn, neem dan contact op met Hosman Vins.

nl_NLNederlands