Getting paid to drink wine?

Getting paid to drink wine?

Na twee succesvolle edities zoekt Rueda Wijnen ook dit jaar Winefluencers. Met dit jaar één winnaar in Nederland en één winnaar in België! Van 19 – 23 september barst de strijd om deze droombaan  – en de paycheck van € 5000,- – weer los op Instagram. – TEKST + BEELD RUEDA WIJNEN

Betaald worden om wijn te drinken? Vanaf volgende week maak je kans op deze droombaan!

Solliciteren naar deze droombaan

Solliciteren naar deze droombaan is heel eenvoudig. Deel jouw voorliefde voor Rueda Verdejo op social media van 19 t/m 23 september. Van Instagram tot Facebook en van TikTok tot blogs, ga all-in.
Volg de Instagram pagina van @ruedawijnen. Plaats jouw inspirerende Rueda winefluencer content, tag @ruedawijnen en gebruik #TasteRueda.
Iedereen in Nederland en België kan meedoen, op één voorwaarde: je bent 18+!

Ben jij de opvolger van Rueda Winefluencers Elianne en Debbie?

Een Winefluencer is altijd online. Jij weet je volgers te inspireren met wijnzinnige content in tekst en beeld. Als Rueda Winefluencer ben je natuurlijk gek op witte wijn en dat schreeuw jij van de daken! Zo maak jij je volgers blij met alles wat met Rueda Verdejo te maken heeft.

Click here voor alles over Rueda Winefluencer en de algemene voorwaarden.

Rueda wijnen

D.O. Rueda is een van de belangrijkste witte wijngebieden van Spanje, bekend van de verdejodruif (inderdaad, die van die heerlijk zomerse wijnen!). De wijngaarden in Rueda liggen op grote hoogte, namelijk zo’n 700 tot 850 meter boven de zeespiegel! Hier zweten de druiven in de brandende Spaanse zon, en ’s nachts bibberen ze van de kou. En juist op dát moment worden ze geoogst – zo blijft die knapperige frisheid namelijk behouden!

 

Don't want to miss a single edition? Subscribe then subscribe to Winelife Magazine now!

Want to stay up to date with the best articles? Follow Winelife magazine on Instagram, Facebook and sign up for our fortnightly newsletter.

en_GBEnglish (UK)

Winelife preview copy

Discover everything about Winelife Magazine

By requesting the preview copy, you agree to commercial e-mail marketing.