Das schönste Geschenk für die Feiertage!

Das schönste Geschenk für die Feiertage!

De feestdagen komen er weer aan, ben jij nog opzoek naar een leuk en origineel cadeau om aan je partner, vader, moeder, vriend, vriendin of familielid te geven? Of ben jezelf nog opzoek naar ideeën om op je verlanglijstje te zetten voor de feestdagen? Wij hebben het leukste cadeau voor de feestdagen! – TEKST + BEELD REDACTIE

Das schönste Geschenk für die Feiertage!

Wij hebben een nieuwe abonnementsvorm, WINELIFE Plus & Premium. Bij het Plus abonnement krijg je naast het magazine drie flessen wijn en bij het Premium abonnement krijg je zes flessen wijn. De flessen staan ook in het magazine, zo krijg je de ‘full experience’. Want in het WINELIFE magazine zit een pagina waarin de flessen worden uitgelicht met achtergrondinformatie. De wijnen krijg je thuisbezorgd en met een QR-code kun je aanvullende info over over de flessen lezen, met proefnotities en tips van onze hoofdredacteur.

WINELIFE Plus abonnement

Bij iedere editie van WINELIFE magazine ontvang je 3 proefflessen, voor slechts € 20,- per maand i.p.v. € 30 per maand.

Der größte SpaßWINELIFE Premium abonnement

Bij iedere editie van WINELIFE magazine ontvangt je 6 proefflessen, voor slechts € 30,- er maand i.p.v. € 40 per maand.

WINELIFE magazine

WINELIFE is het enige winestyle magazine in Nederland. Een gevarieerd, lichtvoetig tijdschrift dat prikkelt en ontspant — want wijn ontspant, zelfs als je er alleen maar over léést. En dan moet het lekkerste nog beginnen! Het drinken. WINELIFE Magazine en in het verlengde hiervan winelifemagazine.nl wil bereiken dat de lezer nóg meer te weten komt over wijn en daardoor nóg meer geniet van een goed glas. Iedereen kan verstand krijgen van wijn door WINELIFE Magazine online en offline te lezen.

Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt? Bestel dan hier het leukste cadeau voor de feestdagen!

 

Möchten Sie über die besten Artikel auf dem Laufenden bleiben? Folgen Sie der Zeitschrift WINELIFE auf Instagram, Facebook und melden Sie sich für unsere vierzehntägige Newsletter.

 

 

 

de_DEDeutsch
Wein- und Essensveranstaltung im Herzen von Amsterdam