In elke editie van Winelife vind je een selectie van de nieuwste boeken op het gebied van wijn en cuisine. – TEKST MARTIN SCHÄFER |
Kategorie: WEIN
Rundschreiben
WINELIFE doorkruist de wereld op zoek naar de mooiste toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken. – TEKST + BEELD REDACTIE Circulair
Asien: marinierte Entenbrust aus dem Wok
Dit recept heb ik zo’n 25 jaar geleden voor de Volkskrant gemaakt, waar ik toen een tijdlang wekelijks een aandeel had in de receptenrubriek. Ik
Gut, dass sie hier sind
Bij een zoet nagerecht met bijpassende zoete wijn voelen we ons als oma die gelukzalig van een advocaatje nipt. Een paar klassieke lekkernijen op een
17 x Schilwijn
Naast mousserend, rood, wit, rosé en zoet prijkt steeds vaker de categorie ‘oranje’ of ‘schil’ op de wijnkaart. Dat zijn wijnen van witte druiven die
Eine angenehme Oase
Das unbekannte, aber nicht ungeliebte Weinland Moldawien hat eine beeindruckende Natur, eine ruhmreiche Vergangenheit und liebenswerte Menschen, die an der Zukunft bauen. Château Purcari nennt sich selbst ein
Afrika: Ziegeneintopf mit Karotten
In Ethiopië wordt deze geitenstoof gegeten met injera (een gefermenteerde pannenkoek), ik geef er liever een Marokkaanse msemmen (een platbrood) bij, omdat ik dat lekkerder
Sag
WINELIFE reist um die Welt auf der Suche nach den besten Accessoires, die jeden Weinmoment zu einem kleinen Fest machen. - TEXT + BILD REDAKTION Absacken
Die Kunstform des Weins
In jeder Ausgabe schreibt Niek Beute eine Kolumne, in dieser Ausgabe 'Die Kunstform des Weins'. TEXT + BILD PEXELS.COM Die Kunstform des Weins Für mich ist es
Verkostung bei Bolenius
Borrelpraat: In jeder Ausgabe des WINELIFE Magazins gibt es einen Artikel über Borrelpraat, in dem die Weinneuheiten vorgestellt werden, die Sie nicht verpassen möchten. - TEXT + BILD