Wine Design: 3 mooiste toebehoren voor elk wijnmoment

Wine Design: 3 mooiste toebehoren voor elk wijnmoment

Winelife doorkruist de wereld op zoek naar de mooiste toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken. – TEKST MARJOLEIN SCHUMAN

Wine Design

KURK IN DE KAMER

Wijn onder de kurk, maar ook óp de kurk als je deze vierkante bijzettafel gebruikt. Op onze redactie staan er altijd wel een paar flessen op te pronken. De tafel heeft de toepasselijke naam Har­vest en is gemaakt van een zwart metalen frame en een tafelblad van kurk.
Temahome bijzettafel Harvest| shop.vtwonen.nl € 319

Wine design

Shine!

De mooiste wijnkoelers komen van de 18e-eeuwse edelsme­derij L’Orfèvrerie d’Anjou. Deze klassieker van ontwerper Eric Berthès (Mumm, Bollinger) is van massief glanzend tin en de kleurbewerking is een geheim proces. Hij is in groen nog te koop bij L’Atelier du Champagne in Amsterdam, waar je gelijk een fles kunt aanschaffen van een bekend champagnehuis zoals Mumm en Bollinger, of een grower champagne van kleinere wijnmakers die de bodem van de druif de hoofdrol laten spelen.
Cooler Sosso | Latelierduchampagen.nl | € 590

Wine Design

Hakwerk

Een snijplank koop je gewoon bij Hema of Ikea. Voor het fijnsnijden van groenten, om je kaasplank te serveren bij de dessertwijn of als slagersblok voor vlees, want dat plastic hygiënischer zou zijn dan hout is een mythe. Goed schoonmaken is wat belangrijk is. Deze plank, met een geul voor sappen rondom, heeft een krasbestendig oppervlak en is van duurzaam bamboe.
Aptitlig Slagersblok 45x45cm| ikea.nl | € 12,95

Wine Design

Wil je nog meer Wine Design items zien? Je vindt ze in de nieuwste Winelife editie 69. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Winelife Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg Winelife magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.