Vakmanschap

Vakmanschap

WINELIFE doorkruist de wereld op zoek naar de mooiste toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken. – TEKST + BEELD REDACTIE 

Vakmanschap

De nieuwe collectie van Andrea Larsson en Julie Hugau is lekker theatraal! De ontwerpers lieten zich inspireren door Engelse antieke glaswerktradities. Met de hand geslepen stelen van kristal met schuine details en verschillende kleuren, en voetjes waaruit de ribbels oplichten. De vormen van de stelen komen terug in de ruiten of rondjes in de kelk. Niet goedkoop, maar wij zijn aan het sparen.
SERIE MAYFAIR VAN REFLECTIONS COPENHAGEN | FARFETCH.COM | PER PAAR VANAF € 500

Vakmanschap

Uitvinding

De Britse ontwerper Tom Cotton las dat er in zijn land ieder jaar 50 miljoen liter wijn door de gootsteen werd gespoeld. Na 60 prototypes kwam hij uit op dit wijnconserveringssysteem. In de glanzende houder zit een rubberen klep die je in de fles drukt, waardoor het oxidatieproces stopt. Onze eigen test van vershouders is alweer even geleden, maar de recensies zijn goed.
ETO WINE DECANTER | ETOWINE.COM | VANAF € 140

Vakmanschap

Prijswinnaar

Wij houden van hout, en helemaal als het door het Italiaanse topdesignersduo Pierangelo Gallotti en Luigi Radice is verwerkt tot een chique eettafel. Deze Manto-tafel voor de collectie 2020 van Gallotti&Radice heeft ook nog eens de Archiproducts Design Awards gewonnen. We zien ons glas Italiaanse Barolo of Barbaresco er al op pronken.
MANTO EETTAFEL, WALNOOT MET MESSING KNOP | HORABARNEVELD.COM | PRIJS OP AANVRAAG

(…)

Benieuwd naar meer mooi toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken? Je leest het in WINELIFE Magazine 74. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Winelife Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg Winelife magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

nl_NLNederlands