WIJNTJE Oerwijn 2.0:

WIJNTJE Oerwijn 2.0:

Door de huidige hectiek zijn veel wijnmakers de afgelopen decennia het contact met de natuur kwijtgeraakt. Terwijl het juist de natuur is die ons druiven geeft voor de wijn.

De filosofie van Wijntje is wat onze voorouders allang wisten en van generatie op generatie hebben overgedragen: wijn moet je maken van druiven die groeien op hun geboortegrond. Op de grondsoort waar ze thuishoren. En dat is wat Wijntje doet. Wijntje luistert naar de natuur en maakt wijn zoals onze voorouders dat deden. Hand in hand met de natuur. Want als een wijnstok gezond is, heeft ze geen chemie nodig. Dan beschermt ze zichzelf tegen ziektes en ongedierte.

Het duurzame wijngaardbeheer van Wijntje combineren ze met de moderne wijnmaaktechnieken van nu. Daarom noemen ze het Oerwijn 2.0. Dat dit zeer succesvol is bewijst het succes van Wijntje. Want in Wijntje Tempranillo, Wijntje Verdejo, Wijntje Bubbels en Wijntje Rosé proef je de oer-aroma’s van gezonde druiven en van lekkere wijn zoals lekkere wijn hoort te smaken!

Onze uitdaging: een duurzame, kwalitatief zeer goede wijn maken voor minder dan 5 euro. Dankzij het droge, zonnige oerklimaat in Spanje is het Wijntje gelukt om daar zonder chemische bestrijdingsmiddelen, 100 % biologisch én vegan, een natuurzuivere wijn te produceren die je als veganist veilig kunt drinken.

Veel smaak voor een bescheiden prijs. Voor nog geen vijf euro drink je een eerlijk, heerlijk glas wijn met de volle smaak van het zonovergoten Spanje en een gerust geweten. Een fijne fles van Wijntje is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Volg Wijntje via Facebook en Instagram: @oerwijntje

Alvast Salud!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands