Volg gratis wijncursus via The Wine & Food Academy

Volg gratis wijncursus via The Wine & Food Academy

Het is nu mogelijk om jouw persoonlijke STAP-budget in te zetten om hiermee een gratis wijncursus te volgen. The Wine & Food Academy is de eerste aanbieder van wijncursussen via  STAP-budget in Nederland. The Wine & Food Academy heeft opleidingslocaties door heel Nederland, zoals Amsterdam, Utrecht en Breda. Daarnaast zijn alle docenten registervinoloog en hebben zij veel ervaring met het geven van wijncursussen. – TEKST + BEELD THE WINE & FOOD ACADEMY

Volg gratis wijncursus via The Wine & Food Academy

Wat is het STAP-budget?

Het STAP-budget is een subsidie van 1.000 euro die iedereen in Nederland ontvangt voor het volgen van een opleiding. De overheid rijkt deze subsidie 6 keer per jaar uit en aanstaande dinsdag 1 november om 10:00 is de volgende budgetronde. De voorgaande keren was het budget binnen een aantal uur op, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent.

Locaties door heel Nederland

The Wine & Food Academy heeft opleidingslocaties door heel Nederland. Daarnaast zijn de locaties erg sfeervol en ademen ze wijn. Denk hierbij aan de sfeervolle wijngaard Amsteltuin in Amsterdam en de gezellige wijnbar Roemer in Utrecht. Tenslotte volgen er binnenkort ook opleidingslocaties in Den Haag, Den Bosch en Maastricht. Hierdoor is er altijd een locatie bij jou in de buurt om een wijnopleiding te volgen.

Dé erkende wijnopleider van Nederland

Alle docenten van The Wine & Food Academy zijn registervinoloog en hebben veel ervaring met het geven van wijnopleidingen. Daarnaast is The Wine & Food Academy lid van de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). Hiermee zijn zij dé erkende wijnopleider van Nederland.

Volg

Meld je vóór 1 november aan

Wil je gebruik maken van het STAP-budget? Zorg er dan voor dat je jezelf vóór 1 november aanmeldt op thewineandfoodacademy.com. En extra vriendelijk van The Wine & Food Academy: wanneer je geen STAP-budget toegewezen krijgt, kun je jouw inschrijving kosteloos annuleren.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

nl_NLNederlands

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.