Stapelgek en meer wine design

Stapelgek en meer wine design

WINELIFE doorkruist de wereld op zoek naar de mooiste toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken. – TEKST + BEELD REDACTIE 

StapelgekStapelgek

Vind je het zonde om goede wijn achter de deur van de voorraadkast te bewaren? Dan is dit wijnrek een optie om je flessen uit te stallen. Niet van hout, maar van kunststof, niet bijzonder gestyled, maar hij is bruin en past in elk interieur. Het handigste vinden wij dat je er telkens een rek voor zes nieuwe flessen bovenop kunt stapelen. De Bijenkorf heeft van het merk Cosy & Trendy ook mooie wijnkoelers.
COSY & TRENDY WIJNREK | BLOKKER.NL | € 5,49 | 10 STUKS € 49

StapelgekKloddertje roze hier

De focus van de ontwerpers van Hay ligt op het laten schitteren van het materiaal. Zo ook bij dit glas: door de vorm eenvoudig te houden, komt het verfijnde borosilicaatglas goed uit de verf. Deze harde glassoort wordt ook in laboratoria gebruikt en is goed bestand tegen kou en warmte. Je glühwein kan er dus ook in! Roze kelk met gele voet, blauwe kelk met heldere voet, compleet grijs: de kleur van de wijn is in dit glas wel minder goed te zien.
HAY WIJNGLAS SET VAN 2 | NORDICNEST.NL | VANAF € 35

Kijk mama, met één hand!

Wereldwijd wordt de Murano-wijnopener gebruikt door sommeliers, barprofessionals en obers die dagelijks tientallen flessen openen. Zo is het de lieveling van Thérèse Boer van Librije-koppel Jonnie en Thérèse Boer en wijnwinkel Astrid & Thérèse. De dubbele hendel zorgt voor een soepele en snelle opening van wijnflessen en hij is met één hand te bedienen.
IN DIVERSE KLEUREN | ANFORS-IMPERIAL.COM | € 8,45

 

Benieuwd naar meer mooi toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken? Je leest het in WINELIFE Magazine 76. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.