Het leukste wijnevent van het jaar!

Heb je zin in een onvergetelijke avond vol heerlijke gerechten, fantastische wijnen en een vermakelijke tutorial van een professionele wijnconnaisseur? Kom dan naar het leukste wijnevent van dit jaar georganiseerd door het wijntijdschrift WINELIFE en California Wines. 

Save the date!

Op zaterdag 14 oktober hebben we het prachtige I-Dock te Amsterdam gereserveerd om WINELIFE lezers te verwennen met een bijzondere wijn-spijs belevenis. Deze fantastische locatie, gelegen aan het water, is makkelijk te bereiken. Er is een parkeergarage om de hoek, het CS Amsterdam ligt op 7 minuten lopen, en je kunt zelfs je bootje aanleggen in de haven voor de deur.

Eenmaal aangekomen verwelkomen we je met een bijzonder glas wijn. Daarna volgt een driegangen diner gemaakt door de topchefs van het I-Dock. We combineren deze heerlijke gerechten met 5 verschillende authentieke wijnen uit Californië. Wijnen uit dit glamoureuze gebied staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en uitgesproken smaken. Of je nou een ervaren wijnnerd of beginnende wijnproever bent, jouw smaakpapillen zullen zeker verwend worden!

Tijdens het diner neemt dé ambassadeur van Califorian Wines, Edwin Raben je verbaal mee naar Californië. Hij is altijd op zoek naar bijzondere wijnen en vond ze in deze prachtige wijnstreek. Hij ziet wijn als een met liefde gemaakt voedingsmiddel, en vertelt daar zeer smakelijk over.

Binnenkort meer informatie

Maak dit alles met ons mee, en schrijf je binnenkort in en beleef WINELIFE live tijdens een avond vol wijnvermaak.
Houdt onze website en socials in de gaten en tot de 14e oktober!

Bestel je tickets hier!

 

Bestel hier het nieuwste WINELIFE Magazine!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

nl_NLNederlands
Wijn-spijs event in hartje Amsterdam