Retro

Retro

WINELIFE doorkruist de wereld op zoek naar de mooiste toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken. – TEKST + BEELD REDACTIE 

Retro

Met de wijnglazen uit The Emeralds-collectie waan je je terug in de tijd. Historische roemerglazen zagen er een beetje zo uit, met brede kelk en korte steel. Roemers werden vanaf 1500 in Duitsland gemaakt van potas en zand. De kleur was geelachtig, groen of bruinachtig door het hout voor de as en de metalen in het zand. Met een proefformuliertje de wijn duiden als helder, robijnrood of paarsachtig lukt met deze glazen dus niet.
WIJNGLAZEN VAN HKLIVING, OLIJFGROEN | WONENMETLEF.NL| SET VAN 4 € 42,46

RetroBoot in Bordeaux

Soms is luxe wijn niet genoeg, moeten ze bij Château Les Carmes Haut-Brion gedacht hebben. Dus kregen ze 4 jaar geleden het idee voor een ultraluxe verpakking voor een gelimiteerd aantal wijnflessen, magnums en dubbele magnums: een handgemaakte presentatiedoos in de vorm van een boot. Als je het deksel oplicht, zie je de wijnen geëxposeerd. De bootvorm is die van de door Philippe Starck ontworpen kelder van het chateau – van glanzend metaal. Niet meevaren maar wel proeven? Via BOLOMEY.NL kun je hun wijnen bestellen.
ELEMENTS-COLLECTIE | LES-CARMES-HAUT-BRION.COM

Draadstaal

Point-Virgule werd opgericht in 2002 en bevat intussen een breed gamma met keukenaccesoires. De grafische look van dit wijnrek in de vorm van een driehoek vinden we mooi passen bij het tafelkleed van Alexander Girard. Je kunt er vier flessen in kwijt en het is gemaakt van sterk carbonstaal.
POINT-VIRGULE WIRE WIJNREK | DEBIJENKORF.NL + FONQ.NL | € 21,95

(…)

 

Benieuwd naar meer mooi toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken? Je leest het in het nieuwste WINELIFE Magazine 77. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.