Multifunctioneel

Multifunctioneel

WINELIFE doorkruist de wereld op zoek naar de mooiste toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken. – TEKST + BEELD REDACTIE 

Multifunctioneel

MultifunctioneelWat een slim design en dan ook nog zo’n mooie boogvorm! Het Vinola-wijnrek van Umbra kun je gebruiken om vijf flessen wijn op te bewaren. Met twee of drie stuks bouw je er zelfs een wijntoren van. Als de flessen leeg zijn, kun je het rek eventueel gebruiken als dienblad voor hapjes, of voor je handdoeken.
WIJNREK 50 X 20 X 12,7 CM | VTWONEN.NL + FONQ.NL | € 55

Lekkere trek

MultifunctioneelDe kleurnaam ‘signaalrood’ trekt ons aan bij deze kurkentrekker. Hij is van Pulltex, een merk voor wijnaccessoires, en heeft een verstevigde spiraal en een heft gemaakt van gegoten staal. Door die extra zwaarte en het dubbele hevelmechanisme opent-ie snel elke fles zonder dat de kurk breekt. Vergeten we bijna nog het handige gekartelde mesje om de folie van de flessenhals te snijden te noemen.
KURKENTREKKER PULLTAP | COOKINGLIFE.NL | € 26,99

Koninklijk

De Bernadotte-collectie is geïnspireerd op een zilveren melkkan uit 1938 ontworpen door de Zweedse prins Sigvard Bernadotte. Op de foto zie je het kristalglas voor witte wijn, maar er is een hele serie serviesgoed met die elegante geribbelde lijnen uit de art-decoperiode. Het servies is gemaakt door Georg Jensen, dat al 100 jaar een van de meest prestigieuze designmerken van Denemarken is.
WIJNGLAS BERNADOTTE | NORDICNEST.NL | 6 STUKS € 69

Golden Eye

Deze goudkleurige bijzettafel zal altijd in je huis passen. Een fonkelende Italiaanse fles Nebbiolo erop en het plaatje is compleet! Dit tijdloze ontwerp is van Massimo Castagna. Hij vertelt: ‘Als ik één woord moet kiezen om mijn werk te beschrijven, is dat ‘vrijheid’. Ik wil me niet gebonden voelen door clichés, maar streef naar de expressiviteit van vorm en materiaal.’ Je kunt kiezen uit alleen helder messing of met een blad van Italiaans marmer, Calacatta Vagli Oro om precies te zijn.
TAFEL | GALLOTTIRADICE.IT | VANAF € 1.500

(…)

 

Wil je meer items zien waarbij je van elk wijnmoment een klein feestje kan maken? Je leest het in WINELIFE 79. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands