Geometrisch

Geometrisch

WINELIFE doorkruist de wereld op zoek naar de mooiste toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken. – TEKST + BEELD REDACTIE 

GeometrischGeometrisch

Nog meer design in huis met dit mooie bedrukte tafelkleed uit 1961. De ontwerper Alexander Girard was samen met zijn collega’s Charles en Ray Eames een van de vooraanstaande figuren van het naoorlogse Amerikaanse design. Vooral dat vleugje speelsheid in het design van de 20e eeuw – na de strenge esthetiek van het klassieke modernisme – bracht hem roem.
VITRA TAFELKLEED DOORSNEDE 130 CM, ZWART OF GEEL | VITRA.COM | € 169

GeometrischCool

Hij blijft fijn, deze wijnkoeler naar ontwerp van Ettore Sottsass voor het Italiaanse designmerk Alessi. Volledig gemaakt van roestvrijstaal met een prachtige weerspiegeling in het oppervlak. De inmiddels overleden ontwerper Ettore Sottsass was ook een van de oprichters van de Memphis Group in 1981. Zijn kleurige, humorvolle boekenkast Carlton zie je in het Groninger Museum.
DIAMETER 21 CM | KOOKEXPERT.NL | € 149

 

Benieuwd naar meer mooi toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken? Je leest het in WINELIFE Magazine 77. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands
Wijn-spijs event in hartje Amsterdam