Geen globebar

Geen globebar

WINELIFE doorkruist de wereld op zoek naar de mooiste toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken. – TEKST + BEELD REDACTIE 

Geen globebar

Een wereldbol als drankkast? Inmiddels is dit verstopplekje bekend. Laat dus in plaats van je voorraad in een globebar te doen gewoon zien wat je in huis hebt. Wil je de wijn toch uit zicht hebben, kies dan voor de klassieke look van deze drankkast. Met 16 flescompartimenten en 6 ijzeren ophangrijen om je glazen in te hangen. Onderzetters en flessenopener gaan in de 2 lades.
MDF, PLASTIC EN STAAL | H 100 X B 100 X D 50 CM | FONQ.NL | € 1485

Zachte wijn

Als je niet weet welke smaak je kennis heeft en je durft een fles niet aan, kun je altijd een handdoek meenemen die feestelijk verpakt is als wijn. Opgerold met etiket en capsule en het geheel zit in een wijngeschenkdoosje. Je hebt keuze uit roze, donkerrood, wit en bruin. Een leuk gadget voor als je níet droogstaat.
KATOEN, 72 X 32 CM | BOL.COM | € 17,95

Magie

Lentekriebels? Dek de tafel met mooie nieuwe borden. Wij worden blij van schattige dieren en planten, dus zijn we aan het verzamelen uit de serie Taika van het merk Iittala. Taika is het Finse woord voor magie en is bedacht door Klaus Haapaniemi. Deze in Londen woonachtige ontwerper maakt ook illustraties voor textiel en karpetten voor Dutch-designmerk Moooi. Een man met fantasie en oog voor kwaliteit.
TAIKA SERIE DIEP BORD | DEBIJENKORF.NL | VANAF € 25

 

Benieuwd naar meer mooi toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken? Je leest het in het nieuwste WINELIFE Magazine 76. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands
Wijn-spijs event in hartje Amsterdam