Flower Power

Flower Power

WINELIFE doorkruist de wereld op zoek naar de mooiste toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken. – TEKST + BEELD REDACTIE 

Flower Power

Oude meesters voor jonge monden! De bloemenprint op deze servetten is namelijk gebaseerd op olieverfschilderijen uit de 17e eeuw. Dutch Design Napkins vind je in allerlei kleuren en dessins en ze zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd papier dat chloorvrij is gebleekt.
FLOWER SERVETTEN, 20 STUKS | DUTCHDESIGNBRAND.COM | € 3,95

FlowerVrieskogel

Een duurzame manier om je wijn koud te houden, want ijsklonten kosten immers water en energie. De buitenkant van de Coolenator is een metalen hoes, de binnenkant van isolerend materiaal. Nieuw is de vrieskogel die je onderop vastschroeft. Dit kleine, verwisselbare koelelement heeft tot 8 uur koelvermogen. Idee van een Nederlands familiebedrijf met Australische roots.
KOELER, PASTELGROEN | COOLENATOR.COM + BOL.COM | € 43,90

FlowerDubbel zo goed

Laguiole, Le Creuset: de Fransen blinken uit in high-end kelnersmessen. Maar goed, zij maken tenslotte ook wereldberoemde wijnen. Bij het Nederlandse merk Point-Virgule van Caroline de Schipper vonden we een betaalbare lookalike. Door het tweetrapssysteem verwijder je moeiteloos de kurk van elke fles, door de dubbele hevel hoef je minder druk te zetten. Tip: Niek Beute laat zien hoe je wijn opent op VINONIEK.NL.
POINT-VIRGULE KELNERSMES HOUT EN RVS | DEBIJENKORF.NL | 19,95

Escheriaans

Dit geometrische flessenrek is dik van bovenaf gezien, maar heeft dunne lijnen als je er recht tegenaan kijkt. Mooi! Er kunnen vijf van je beste flessen in en dan oogt het geheel nog transparant. Gemaakt van gepoedercoat metaal.
WIJNREK EDUR IN ZWART | KAVEHOME.COM | € 37,50

 

Benieuwd naar meer mooi toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken? Je leest het in WINELIFE Magazine 78. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands