Bordeauxrood

Bordeauxrood

WINELIFE doorkruist de wereld op zoek naar de mooiste toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken. – TEKST REDACTIE | BEELD PEXELS.COM

Bordeauxrood

BordeauxroodWe zagen de keramische kunstwerken van Simone Doesburg voor het eerst op de Dutch Design Week en zijn al jaren fan! In de winter kiezen we bordeauxrode borden, die passen mooi bij ons wijnglas. Door porselein te combineren met semitransparant gekleurd glazuur heeft Simones serviesgoed ontelbaar veel tinten – net als wijn eigenlijk.
GRACEOFGLAZE.COM | VAN € 29 TOT € 125 VOOR EEN GROOT BORD

Bestek to go

Mes, vork, lepel, rietje: check! Verstop ook een fles wijn naast je thuisgemaakte maaltijd voor op het werk of onderweg. Deze vierdelige set bestek is sowieso beter dan wegwerpbestek, maar er is ook goed over nagedacht: lichtgewicht, lange grepen en handige eigenschappen. Zo is het ‘vorpel’-ontwerp van de vork breder en dieper om opscheppen gemakkelijk te maken. Het stalen rietje met schoonmaakborsteltje vinden we de beste ontdekking.
WMF MY2GO BESTEKSET VAN RVS | FONQ.NL | € 29,95

Tuinkleuren

BordeauxroodKiki van Eijk drukt al 20 jaar haar stempel op Dutch Design en je kunt nu theedoeken van haar kopen. Speciaal voor haar tentoonstelling in TextielMuseum Tilburg liet de ontwerper zich inspireren door de groenten uit haar moestuin. Tomaten, courgettes en radijsjes stelen de show op drie doeken waarin dunne garens in vijf kleuren gemengd worden.
THEEDOEK 100% BIOLOGISCH KATOEN | BY.TEXTIELMUSEUM.NL | € 19

 

 

 

Benieuwd naar meer mooi toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken? Je leest het in WINELIFE Magazine 69. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

nl_NLNederlands