Bionische hand

Bionische hand

Borrelpraat: in iedere editie van Winelife Magazine hebben wij een item Borrelpraat, met het wijnnieuws dat jij niet zou willen missen. –TEKST REDACTIE | BEELD PXHERE.COM

Bionische hand

Op onze socialmedia-accounts kwam steeds een advertentie van Brilamo tevoorschijn en de aanhouder wint: we laten dit gadget zien, als inspiratie om je glazen ook vanbinnen mooi te poleren. Zonder hand of theedoek erin te proppen, want Brilamo is namelijk een vormbare stick waar je een microvezeldoekje omheen kunt doen.
BRILAMO.COM € 59 + € 11,99 VERZENDKOSTEN

Meer borrelpraat uit editie 77:

Citrusaroma’s en romig schuim

We hebben het nu eens niet over champagne, maar over bier. Een koud glas San Miguel: je hebt het vast weleens gedronken op een terraza in Spanje. Nu hoef je de grens niet meer over. Op het Nederlandse terras kon je het al langer bestellen, maar naast de horeca is vanaf nu ook de retail jouw provider van deze Spaanse drank. Snel naar de supermarkt dus om het Spaanse vakantiegevoel in huis te halen.
SAN MIGUEL 4-PACK | ALBERT HEIJN, AH.NL | € 4,79

Boek erbij

Al werd ze beroemd met de schijnbaar inhoudsloze film Legally Blonde, de actrice Reese Witherspoon is een slimme vrouw die vele serieuze films en awards op haar naam heeft staan. En een eigen boekenclub. En inmiddels ook een wijnmerk, The Editor’s Collection, waarvan ze een deel van de winst inzet tegen ongeletterdheid in Amerika. Na Chardonnay en Cabernet Sauvignon vorig jaar is er nu een roséwijn in Provençaalse stijl – net als de rosés van andere celebrities als Jon Bon Jovi en Kylie Minogue – met watermeloen en aardbei in de smaak.
THE EDITOR’S COLLECTION ROSÉ SONOMA COUNTY SIMIWINERY.COM | € 17,25

(…)

 

Wil je meer wijnnieuws lezen?  Bestel dan hier WINELIFE nummer 77.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands
Wijn-spijs event in hartje Amsterdam