Amper amber

Amper amber

WINELIFE doorkruist de wereld op zoek naar de mooiste toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken. – TEKST + BEELD REDACTIE 

Amper amber

We ervaren de lente al met dit pareltje van Broste Copenhagen. Er zijn versies voor rode wijn, witte wijn en champagne, dus een beetje rekening met de wijn(geur) houden de Deense ontwerpers wel.
WIJNGLAS, IN AMBER EN SMOKE | NORDICNEST.NL | VANAF € 15,50

Interieuradvies

De Engelse Rita Konig schrijft over interieurstijlen maar ontwerpt ze ook. Zo ook deze glanzende ijskoeler voor The Lacquer Company, voor de klontjes in je sterkedrank of stiekem in je niet gekoelde Chardonnay. Met de citroengele of bloedsinaasappeloranje versie haal je de zomer vast in huis, maar de bordeauxrode mag er ook zijn. Op Rita’s schrijfwerk zijn we ook jaloers: columns in Voque, Harper’s Bazaar, The Wall Street Journal en The New York Times!
RVS ICE BUCKET HANDGEMAAKT | SHOPSTYLE.COM | € 381

Kleurrijke kurkentrekker

AmperEen bontgekleurde gast aan tafel is de kurkentrekker naar ontwerp van Ettore Sottsass voor Alessi. Hij ligt comfortabel in de hand en is deels handgemaakt, dus elk exemplaar is uniek. Bovendien wordt er duurzaam FSC-gecertificeerd hout gebruikt en verf op waterbasis. Het bos voor dat hout ligt trouwens in Italië, in de buurt van waar designmerk Alessi is gevestigd.
IN BEUKENHOUT, ZWART, ROOD EN GEEL | FONQ.NL + BOL.COM | € 78

 

 

 

Benieuwd naar meer mooi toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken? Je leest het in het nieuwste WINELIFE Magazine 75. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.