Wijnkoeler Hat

T.W.V. € 25.00

Petje af voor deze coole koeler! Het is niet alleen een mooie eyecatcher op tafel, hij levert ook nog eens puik koelwerk dankzij het isolerende materiaal EPP waar-ie van gemaakt is (dat is: geëxpandeerd polypropyleen). En, extra leuk: de Hat is een Nederlands ontwerp!

puikdesign.com

 

Klik en win!

 

Een hedonist in de kelder

T.W.V. € 19.99

In Een hedonist in de kelder neemt Jay McInerney je mee naar het Château Lafite (dat baron James Rothschild alleen maar kocht om zijn neef af te troeven!), naar de Champagnestreek en naar andere beroemde plaatsen waar wijn geproduceerd wordt door vele kleurrijke figuren. Vermakelijk leesvoer over wijn en de bijbehorende cultuur met al zijn eigenaardigheden.

hollandsdiep.nl

 

Klik en win!

 

Heerlijk simpel

T.W.V. € 24.95

Smaken de gerechten op pg. 34 naar meer? Gelukkig heeft Janneke Philippi in haar boek Heerlijk simpel nog ruim 100 recepten voor je die gemakkelijk te maken zijn, met goed verkrijgbare producten. Van gegratineerde oesters en aardbeien in champagne tot Parmezaanse kip en mac 'n cheese. Aan tafel!

fontaineuitgevers.nl

 

Klik en win!

 

Doe mee!

 

Met regelmaat van de klok peuteren wij voor onze wijnvrienden, jij dus, leuke, handige of totaal onzinnige producten los.

De op deze pagina opgenomen acties lopen van 30-11-2017 t/m 08-03-2018. Winnaars ontvangen per e-mail bericht, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.