Wine Design

Wine Design

WINELIFE doorkruist de wereld op zoek naar de mooiste toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken. – TEKST + BEELD REDACTIE 

Wine Design

Waar gaat die vogel heen?

We moesten denken aan de hilarische scène van Mr. Bean die een kerstkalkoen vult… met zijn hoofd. Maar deze vogel is een decanteerkaraf, dus die vul je met wijn. Handgemaakt door de Venetiaanse glaskunstenaar Simone Crestani, met bijpassende wijnglazen op vogelvoetjes. Simone laat zich inspireren door 18e-eeuwse stillevens waarop voorwerpen een dubbele betekenis hebben. Aloude esthetiek dus, maar dit is natuurlijk een complete nieuwigheid in de glaskunstwereld!
GAJNA BIRD DECANTER, BORAXGLAS | ARTEMEST.COM | € 620

Winter wonderland

Als we de winterblues krijgen, gaan we altijd even snuffelen bij Pip Studio. Deze onlinewoonwinkel kreeg de Shopping Award 2021. Bij dit donkerblauwe tafellaken dromen we weg naar een rijk gevuld bos met prachtige bladeren, takken, bloemen en dieren. Pip is trouwens het alter ego van Anke van der Endt (Design Academy, lichting 1996) die de lat hoog legt en de beste materialen gebruikt.
WINTER WONDERLAND TAFELLLAKEN 150 X 300 CM | PIPSTUDIO.NL | € 89,95

Glas van jou, glas van mij

Deze markers hechten zich als een zuignap aan je glas. Zo kan iedereen op een feestje of tijdens een diner duidelijk zien waar hij niet in moet neuzen. Iedere zegel refereert aan een tros druiven van een bepaald ras, dus kies je favoriet.
VACU VIN GLASS MARKERS CLASSIC GRAPES | BOL.COM | € 6,50

 

Benieuwd naar meer mooi toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken? Je leest het in het nieuwste WINELIFE Magazine 74. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Winelife Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg Winelife magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands