Win-win

Win-win

Wist je dat we gemiddeld één derde van ons eten weggooien? Zonde natuurlijk! Met deze handige voorraadpot van Brabantia mét maatbeker ga je niet alleen verspilling tegen, maar werk je tegelijkertijd mee aan het bestrijden van de honger in de wereld. Win-win dus, met dit cadeau onder de kerstboom!

Met de markeringen op de maatbeker kun je precies de juiste porties rijst, pasta of couscous per persoon afmeten. En – nog beter! – voor elke verkochte voorraadbus doneert Brabantia aan The Hunger Project: een wereldwijde, non-profit organisatie die zich inzet voor een duurzaam einde van chronische honger wereldwijd voor 2030.

The Hunger Project
Voor elke verkochte voorraadbus (er is een plastic en glazen variant) kan The Hunger Project dus geld investeren in de duurzame aanpak van chronische honger. Hoe ze dat doen? Door te investeren in mensen en de lokale bevolking in Afrika, Azië en Latijns-Amerika te ondersteunen om op eigen kracht een toekomst op te bouwen zonder honger. Door middel van trainingen worden zij weerbaar gemaakt en gestimuleerd om zelf hun eigen toekomst ter hand te nemen. Lees hier meer over hun aanpak.

De voorraadbussen zijn online te bestellen vanaf € 13,95 via brabantia.com. En als je dan toch filantropisch bezig bent dan doneer je natuurlijk nog wat extra’s. Dat doe je hier. #vindenwijextraleuk

nl_NLNederlands

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.