WIJNHANDEL ONDERSTEUNT HORECA MET WIJNVEILING

WIJNHANDEL ONDERSTEUNT HORECA MET WIJNVEILING

Tijdens de wijnveiling van het veilinghuis Winefield’s Auctioneers van aanstaande zondag is het mogelijk te bieden op wijnen en wijn gerelateerde items waarvan de gehele opbrengst plus de kopers commissie ten goede komt aan een restaurant naar keuze van de koper.

Winefield’s Auctioneers benaderde bevriende relaties uit de Nederlandse wijnhandel waaronder wijnimporteurs, vakbladen en overige wijn gerelateerde bedrijven om wijn of andere items in te zenden voor het goede doel.

“Wij zijn als wijnveilinghuis een onafhankelijke partij in de wijnwereld en wij willen met ons online platform graag iets doen om de horeca te ondersteunen. Zowel kleine als grote bedrijven die wij benaderden waren meteen enthousiast om mee te doen. Veel wijnimporteurs zijn zelf ook zwaar getroffen door de gevolgen van de horecasluiting en daarom is het best bijzonder dat zoveel bedrijven belangeloos hun steentje bijdragen en met zulke gave lots komen. Ook al is deze actie wellicht een druppel op de gloeiende plaat, omdat we niet de hele Nederlandse horeca kunnen helpen, maar alle kleine beetjes helpen in deze uitzonderlijke tijd.” Aldus Veilingmeester Doris Vroom.

De 57ste veiling van het veilinghuis Winefield’s Auctioneers zal aanstaande zondag plaats vinden vanaf grote hoogte, LIVE vanuit de ADAM toren in Amsterdam. Het veilinghuis koos deze unieke locatie zodat de bieder thuis een panoramisch uitzicht heeft over heel Amsterdam.

“Dat er geen publiek is tijdens de veiling in deze Corona tijd is inmiddels bijna normaal. Onze Singapore veiling van vorige maand hebben we LIVE gehouden vanuit onze achtertuin in Durgerdam, met koeien en fluitende vogels als publiek. Dit werd erg goed ontvangen door onze Aziatische kopers. Doordat er maar maximaal 30 personen tijdens de veiling aanwezig mogen zijn en veel oudere kopers tot de risicogroep van Covid-19 behoren, hebben we besloten om ook deze veiling nog zonder publiek te houden vanaf een ludieke locatie in Amsterdam.” Aldus Milan Veld eigenaar en CEO van Winefield’s Auctioneers.

Wijn voor horeca
Diverse kleine en grote wijnbedrijven hebben bijzondere wijn items ter beschikking gesteld. Van grote flessen wijn, port en mousserend uit alle windstreken, een jaarabonnement op WINELIFE MAGAZINE, een wijncursus, een rondleiding en proeverij bij Château Amsterdam, VIP kaarten voor Bacchus Wijnfestival tot aan de nieuwste Coravin. De deelnemers die kosteloos items ter beschikking hebben gesteld zijn; Wijntransport, Château Amsterdam, Winelife, Vinoblesse, Oud Reuchelin & Boelen , Dis Donc, Andre Kerstens, Delta Wines, Anfors Imperial, Fourcroy Nederland, Verbunt Verlinden, Karakter Wijnimport, Vino et Vetro, Le Vineur, Winematters, Kwast Wijnkopers, Le Vin en Direct, Bacchus Wijnfestival, Perswijn, De Gouden Ton, Winefield’s Academy, Coravin, Colaris, Bolomey Wijnimport, Wijnkoperij Okhuysen, De Bruijn Wijnkopers en Chabrol Wines.

Live online Wijnveiling
De veiling vindt plaats op zondag 14 juni en de uitzending van de LIVE-veiling begint om 12.00 uur.

Bieden kan op de volgende manieren:
· LIVE – Winefield’s Website
· LIVE – Winefield’s App
· LIVE – Telefonisch: neem contact op met ons kantoor via +31 (0) 20 4702161
· Schriftelijk bod per e-mail: neem contact met ons op via info@winefields.com
· WhatsApp: neem contact met ons op via +31 (0) 20 4702161

Winefield’s Auctioneers zal onder notarieel toezicht, de zorg dragen dat zowel het hamergeld als de veilingcommissie (20%) op de juiste bestemming belandt. De volledige veilingcatalogus is te vinden op www.winefields.nl

Over Winefield’s
Winefield’s is een in wijn gespecialiseerd veilinghuis met veilingen in zowel Azië als Europa en een eigen team van taxateurs en wijnexperts. Winefield’s Auctioneers is in 2006 opgericht door Milan Veld in Amsterdam en veilt sinds 2009 in Singapore. In beide landen is Winefield’s Auctioneers marktleider. www.winefields.com

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Winelife Magazine!

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.