Wijn drinken én ervoor betaald krijgen: de droombaan voor iedere wijnliefhebber!

Wijn drinken én ervoor betaald krijgen: de droombaan voor iedere wijnliefhebber!

Ja, je leest het goed: wijn drinken én een lekker zakcentje verdienen. Voor de toekomstige Winefluencer van Rueda Wijnen komt deze droom gewoon uit!

Soms zijn er van die kansen die je niet voorbij kunt laten gaan. En ja, dit is er zo een. Het Spaanse wijngebied D.O. Rueda is op zoek naar dé wijnliefhebber die het wijngebied in 2021 wil vertegenwoordigen op social media. Als Rueda Winefluencer ontvang je een winefluencer-pakket, kom je volop in de schijnwerpers én ontvang je een bedrag van €5000,-!

Ben jij dé Rueda winefluencer van 2021?

 D.O. Rueda heeft jouw hulp nodig en is op zoek naar een getalenteerde wijnliefhebber. Heb jij altijd al ‘winefluencer’ willen zijn? Weet jij jouw volgers te inspireren met je content? Ben jij gek op witte wijn en mag iedereen dit weten? Dan is Rueda op zoek naar jou!

Wijnregio Rueda daagt jou van 1 t/m 15 december uit jouw liefde voor Rueda wijnen te delen op Instagram. De winnaar wordt gekozen door een vakjury, die let op de kwaliteit van de content, jouw persoonlijke touch en natuurlijk pakkende captions. Er is geen limiet aan het aantal posts dat je kunt plaatsen – meer posten kan je kansen zelfs vergroten!

Zo word jij onze winefluencer

 Volg de nieuwe Instagram pagina van @ruedawijnen. Plaats jouw inspirerende Rueda winefluencer content, tag @ruedawijnen en gebruik #TasteRueda. Jij bent altijd online, met name op Instagram. Jij bent gek op het creëren van unieke, inspirerende content en je weet precies waar je volgers blij van worden. Niet te vergeten, je bent 18+. Maar bovenal drink je graag een goed glas (witte) wijn en deel je jouw enthousiasme en kennis!

Klik hier voor alles over de wedstrijd en de voorwaarden.

OVER D.O. RUEDA

D.O. Rueda is een van de belangrijkste witte wijngebieden van SpanjeDe regio is de bakermat van de verdejo druif (inderdaad, die van die heerlijk zomerse wijnen!) en is de thuisbasis van talloze wijngaarden die meer dan 100 jaar oud zijn. Die wijngaarden liggen op grote hoogte, namelijk zo’n 700 tot 850 meter boven de zeespiegel!

Oogsten in het donker
In de streek heerst een continentaal klimaat en daardoor kunnen temperatuurverschillen tussen dag en nacht enorm zijn! Overdag zweten de druiven in de brandende Spaanse zon, en ’s nachts bibberen ze van de kou. En juist op dát moment worden ze geoogst – zo blijft die knapperige frisheid namelijk behouden!

nl_NLNederlands

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.