THUISBRENGSERVICE

THUISBRENGSERVICE

Niemand hoeft de bob te zijn bij sterrestaurant Vermeer in Amsterdam. In het nieuwe concept van chefkok Chris Naylor is vervoer van en naar huis inbegrepen. Dat wordt voor het hele gezelschap genieten van alle prachtige flessen wijn op de kaart! Je moet wel het ééntafelrestaurant boeken waarbij je letterlijk in de keuken eet; door de glazen wanden om de tafel heen kun je de keukenbrigade volgen en de chef zelf is je gastheer. Hij werd door GaultMillau 2019 verkozen tot Groentechef van het jaar, dus verwacht experimentele gerechten van seizoensgebonden groenten van kwekers uit de buurt, met bijpassend fruit (lees: wijnen). Wij zijn al aan het sparen om met zes redactieleden in de privékamer van Chris Naylor te kunnen eten; €250 per couvert, exclusief wijn.

Lees meer nieuws in #WINELIFE#58. 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Winelife magazine!

nl_NLNederlands