Een zeer veelzijdig, modern wijnhuis

Een zeer veelzijdig, modern wijnhuis

Santa Rita is een zeer veelzijdig, modern wijnhuis met een rijke historie. En wil haar aanwezigheid op de Nederlandse markt verstevigen. – TEKST REDACTIE | BEELD PEXELS.COM

Viña Santa Rita is onderdeel van Santa Rita Estates. Met 3.980 hectare aan eigen wijngaarden in Chili en Argentinië, één van de grootste wijnbedrijven ter wereld. Doordat deze wijngaarden verspreid zijn over de bekende èn minder bekende wijnregio’s van Chili. Biedt Santa Rita een zeer veelzijdig portfolio aan Chileense wijnen. Van instapwijn tot icoonwijn. Door de expertise van de verschillende teams met elk een eigen hoofdwijnmaker, biedt het bedrijf op alle niveaus de beste prijs – kwaliteit verhouding. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan hoog in het vaandel. Waarbij het produceren van premium Cabernet Sauvignon wijnen een speerpunt is de komende jaren.
Deze werkwijze levert al jaren erkenning van de internationale wijnpers op. Ook is Santa Rita al meer dan 10 jaar op rij één van de “Drinks International The World’s Most Admired Wine Brands”.

Santa Rita is een zeer veelzijdig, modern wijnhuis met een rijke historie. En wil haar aanwezigheid op de Nederlandse markt verstevigen.

Hierbij kiest men voor Verbunt Verlinden als partner gezien de sterke vertegenwoordiging in zowel de horeca- als retailkanalen. Door de veelzijdigheid, oog voor kwaliteit en internationale erkenning past dit wijnhuis perfect tussen de overige gerenommeerde merken binnen het Verbunt Verlinden assortiment. Door de samenwerking zullen de wijnen van Santa Rita beschikbaar worden voor zowel de Nederlandse horeca- als retailkanalen.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands