Pop-Up!

Pop-Up!

Drie afzonderlijke ondernemingen: Blaser catering, Drechtfort en Sonah catering hebben de handen in één geslagen. Door de uitbraak van Corona kwamen deze werkwillige ondernemingen zonder inkomsten te zitten en was er geen mogelijkheid meer om hun passie te kunnen uitvoeren. Maar in plaats van treuren hebben ze de ‘koppen bij elkaar gestoken’ en niet geheel zonder succes, Pop-up de Stelling blijkt een groot succes! De Frans georiënteerde bistro ligt op een werkelijk prachtige plek in de natuur van Uithoorn. Het overdekte terras biedt voor zowel de warme zomer als de regenachtige dagen een plek waar je kunt genieten van de passie van deze jongens.

Eelco, eigenaar van Sonah catering:  “Wouter en ik liepen in de corona periode altijd een rondje Zijdelmeer en ongeveer 14 dagen voordat de horeca open mocht zijn we met dit idee gekomen en hebben we samen met Henk dit restaurant in 8 dagen opgezet. Van het huren van tenten en servies tot het maken van logo’s en de website. We zijn door een hoop mensen geholpen. Een goede vriend van mij heeft alle logo’s gemaakt en Loyals uit Mijdrecht heeft in razend tempo een website gemaakt en alles Corona “proof”. We zijn gewoon begonnen. Hoogstaande kwaliteit gerechten en wijnen gecombineerd met goede service en prijs op één van de mooiste locaties in Uithoorn en misschien wel omstreken. Het is net of je in het buitenland bent. Het hele terras is overdekt met stretch tenten zodat je eigenlijk elke dag buiten kan zitten en kan genieten van de natuur en het concept wat we hebben neergezet. Mensen gaan bij ons echt een avond uit en dat is ook wat we willen.”

U kunt tot en met 31 september genieten van de mooiste gerechten met een uitstekende service. Uiteraard ingericht volgens de regels van het RIVM. Bent u opzoek naar een culinaire beleving, pop-up de Stelling strekt u culinaire avond naar een hoger niveau.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Winelife Magazine!

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.