Maak van elk wijnmoment een klein feestje

Maak van elk wijnmoment een klein feestje

WINELIFE doorkruist de wereld op zoek naar de mooiste toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken. – TEKST + BEELD REDACTIE 

Magische kubus

MaakEva Solo is een van onze favoriete Scandinavische merken en won al meerdere kwaliteitsprijzen zoals een Product Design Award en een Red Dot Award. Neem dit wijnrek: hoe simpel en doeltreffend kun je zijn? Een frame van een kubus met metalen ogen waar je de hals van de wijnfles doorheen kunt steken. Eenmaal gevuld met een zestal flessen krijg je een sculpturaal kunstwerk. Hebben!
NORDIC KITCHEN WINE CUBE | KOOKEXPERT.NL | € 89,95

Hou je van hout?

Wijn die op hout heeft gelegen krijgt meer body. Om je tafelsetting meer body te geven, kun je deze houten placemat gebruiken. Gemaakt van mangohout met daarin gegraveerd de lieflijke tekst ‘prepared with care & served with love’. Mangohout kun je trouwens duurzaam noemen, want als na jarenlang fruit plukken de productie minder wordt en de bomen gekapt worden, krijgt het hout een tweede leven.
PORTER PLACEMAT | RIVIERAMAISON.COM | € 19,95

Hergebruik

Op reis in Italië trof onze marketingcollega op haar lunchtafel een prachtig glas gemaakt van een gewone wijnfles. Het bleek van het bedrijf Boglasses, dat via een eigen netwerk wijnflessen inwint en er glazen, karaffen, kandelaars, vazen en zelfs kroonluchters van maakt. Omdat deze glazen helemaal uit Italië moeten komen, wijzen we je nog een keer op het Nederlandse
bedrijf dat wijnflessen recyclet tot mooie drinkglazen, en wel in een soort sociale werkplaats: Rebottled.
BOGLASSES.COM + TUMBLER 4-PACK VIA REBOTTLED.COM | € 24,95

Benieuwd naar meer mooi toebehoren om van elk wijnmoment een klein feestje te maken? Je leest het in WINELIFE Magazine 73. Deze bestel je hier!

(…)

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands