Goede wijn behoeft… een webshop

Goede wijn behoeft… een webshop

Wijnen uit Bordeaux; volgens kenners en liefhebbers de ultieme wijnsensatie voor zowel liefhebbers van wit, rood of dessertwijn. Tegelijkertijd heeft het gebied met vele wereldberoemde kastelen ook wel de naam van duur, moeilijk en exclusief. Het goede nieuws is dat de prijzen van Bordeaux wijnen uit 2019 gemiddeld vijftien tot dertig procent lager liggen ten opzichte van 2018 en de kwaliteit is op alle fronten zondermeer goed. Als gevolg van de Coronacrisis en door export moeilijkheden naar zowel USA als Azië liggen de prijzen nu aanzienlijk lager en is dit het moment om eens kennis te maken met de prachtige wijnen uit Bordeaux of voor sommigen juist een kans om op een verantwoorde manier te investeren in hun wijnkelder.

Goede wijn behoeft... een webshop

Vanaf nu is het voor iedereen toegankelijk om met enkele klikken de mooiste wijnen uit Bordeaux aan de schaffen. Op www.bordeauxspeciaalzaak.nl kan iedere liefhebber kiezen uit meer dan 700 verschillende wijn uit Bordeaux. Verkoopprijzen variëren van € 12,95 voor een mooie Médoc tot wel € 1.125,00 voor het Château Cheval Blanc uit St. Emilion. Verder biedt de site veel topwijnen die als zogenaamde tweede wijn van de allergrootste Grand Cru wijnen worden geproduceerd zoals Les Griffons de Pichon Baron en Alter Ego de Palmer.

Goede wijn behoeft... een webshop

Initiatiefnemer van Bordeauxspeciaalzaak is Marco ten Hoopen; tevens eigenaar Van Nieulande & KO wijnen; leverancier aan de horeca en Bordeauxspecialist. “Met deze nieuwe site wil ik graag een breder en met name, jonger publiek, kennis laten maken met Bordeaux. Veel mensen kennen Bordeaux van naam maar hebben veelal weinig echte kennis van de wijnen uit Bordeaux. Bordeauxspeciaalzaak wil laagdrempelig zijn zonder “moeilijk gedoe”. Letterlijk gewoon ontdekken en proeven, alleen of met vrienden. Tegenwoordig kan dat ook heel toegankelijk zijn door maar één glas te drinken op een avond met behulp van het Coravin systeem waar we ter introductie een samenwerking mee hebben.”

Voor meer informatie, kijk op www.bordeauxspeciaalzaak.nl

Speciale actie voor WINELIFE LEZERS:
Ontdek en proef Bordeaux met de openingsaanbieding. Lezers van Wine Life Magazine betalen geen bezorgkosten (€ 6,95) door WINE LIFE in te vullen bij de couponcode. Aanbieding geldt tot en met 15 augustus.”
Daarnaast verloot Bordeauxspeciaalzaak.nl een Coravin Model 3 Passion Pack ter waarde van € 299,- onder de eerste 100 inschrijvers!
Klik hier en ga naar de actiepagina

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Winelife Magazine!

nl_NLNederlands