D.O. Sherry Wijnen verwelkomt haar nieuwste ambassadeurs

D.O. Sherry Wijnen verwelkomt haar nieuwste ambassadeurs

D.O. Sherry Wijnen presenteert met trots twee nieuwe Sherry Ambassadeurs, die zich dit jaar verbinden met D.O. Sherry wijnen en hun bevindingen en kennis delen. De regio met beschermde oorsprongsbenaming verwelkomt India Donisi en Annemiek Hummelink als haar nieuwe ambassadeurs. Samen brengen zij Sherry wijnen online onder de aandacht en zetten Sherry Wijnen op een informatieve, doch leuke manier op het voetstuk dat het verdient.  Benieuwd naar hun verhaal en de Sherry Wijnen? Lees dan hier verder:

India en Annemiek duiken in de veelzijdige wereld van D.O. Sherry Wijnen en delen al hun bevindingen op hun Social Media kanalen. Ze laten de veelzijdigheid van de verschillende Sherry wijnen zien, testen Sherry cocktails en koken de lekkerste recepten met Sherry. Via deze weg maken ze Sherry Wijnen bekend onder een groot en jonger publiek.

U zult misschien denken, waarom Sherry Wijnen? Het is een prachtig product dat meer aandacht verdient. Vooral omdat de veelzijdigheid die deze wijn te bieden heeft eindeloos is. Er worden verschillende stijlen geproduceerd, van strak droog tot verleidelijk zoet, dus er is altijd voor elk wat wils. Sherry kan net als alle andere wijnen op verschillende momenten gedronken worden. Het is de perfecte basis voor vele cocktails en idé verrassende wijn-spijscombinatie. Maak kennis met de echte Sherry ambassadeurs en laat je inspireren en verrassen met de leukste tips hoe te genieten van Sherry Wijnen.

Annemiek vindt het heerlijk om steeds meer te leren over wijn, al helemaal nu ze sinds kort ambassadeur is voor Sherry wijnen. Een glas wijn drinken is dan ook een van haar favoriete dingen om te doen en het is vooral de veelzijdigheid die haar zo aanspreekt aan Sherry Wijnen. “Ik heb heel veel zin om me de komende maanden te verdiepen in D.O. Sherry Wijnen. Mijn kasten staan vol met verschillende soorten mooie Sherry Wijnen en ik kan niet wachten om ze te proeven, te beschrijven en te delen. Je kunt er heerlijke cocktails mee maken (die ga ik ook delen!) en het is een ware toevoeging aan de smaak van eten. Dus zet die zintuigen aan en volg me op mijn Sherry reis.”

India Donisi is in de wijnwereld beter bekend als Wine Spicegirl. Al vroeg in haar leven ontwikkelde ze een grote interesse in wijn. Na een aantal wijncursussen, de vinologenopleiding aan de Wijnacademie, jarenlang werk als sommelier en WSET 3, die ze met merit behaalde, is ze een ware wijnkenner. Met haar internationale platform Winespicegirl, gelanceerd in 2020, inspireert ze een breed publiek om wijn een kans te geven. Haar passie voor Sherry is in de loop der jaren langzaam gegroeid en toen India in juni 2021 met Pitch PR naar Jerez reisde, wist ze het zeker: “Ik ben een enorme Sherry-fan! Grote eer dat ik gevraagd werd om Sherry ambassadeur te worden. Ik zal deze rol met veel liefde vervullen en kijk ernaar uit om mijn publiek te inspireren met de verscheidenheid van Sherry Wijnen.”

Benieuwd naar meer wijnnieuws? Lees meer in het nieuwste Winelife Magazine 73. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Winelife Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg Winelife magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

nl_NLNederlands