And the winner is…

And the winner is…

Zoals het vaak gaat bij wedstrijden, was ook de strijd om de titel ‘Wine Bar of the Year’ dit jaar weer een zenuwslopende nek-aan-nek-race. Want wat zijn er veel geweldige wijnbars in Nederland te vinden! Na meer dan 10.000 publieksstemmen en 15 onaangekondigde jurybezoeken – met WINELIFE’s hoofdredacteur als strenge doch rechtvaardige juryvoorzitter – werd onlangs de ‘Wine Bar of the Year 2017’ bekend gemaakt!

Wijn bij Stijn uit Den Bosch ging er met de prijs vandoor. Want: zeer vakkundige service en een uitgebreide wijnkaart met zowel bekende grote namen als vele nieuwe ontdekkingen. Meer dan vijftig schappelijk geprijsde wijnen per glas, variërend van smaakvolle verrassingen uit de nieuwe wereld tot aan wijnen (uit het Coravin-systeem) als Château Latour en Yquem. Absoluut een bezoek waard, kortom!

Het Amsterdamse Rayleigh & Ramsay kreeg een prijs in de categorie ‘Wine bar new experience 2017’. De jury oordeelde: een kosmopolitische wijnbar voor de wijnproever die op wereldreis wil met ruim 100 wijnen per glas, per half glas en zelfs per slok. Een lekkere stek om op ontdekkingsreis door de wijnwereld te gaan.

Deze en nog 128 andere wijnbars vind je op wine-bars.nl.

nl_NLNederlands

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.