De nieuwste boeken op het gebied van wijn en cuisine

De nieuwste boeken op het gebied van wijn en cuisine

In elke editie van WINELIFE vind je een selectie van de nieuwste boeken op het gebied van wijn en cuisine.
– TEKST MARTIN SCHÄFER

De nieuwste boeken op het gebied van wijn en cuisine

Med

De Britse kookboekenschrijfster Claudia Roden kan na een vruchtbare loopbaan van meer dan 50 jaar zowel Yotam Ottolenghi als Nigella Lawson tot haar fans rekenen. Ook wij lepelen haar gerechten regelmatig op ons bord. Naar goede traditie bevat haar nieuwste standaardwerk Med: Een kookboek weer veel laagdrempelige, zonovergoten recepten, waarin de vele en gevarieerde smaken van de Middellandse Zee centraal staan – in combinatie met Rodens kleurrijke verhalen over haar vele reizen de perfecte reddingsboei voor het natte najaar.
MED | CLAUDIA RODEN | FONTAINE UITGEVERS | ISBN: 9789464040814 | € 32

Larousse Wijnencyclopedie

Deze wijnbijbel is geen vreemde in deze rubriek, maar als je nog geen kans zag om hem in je kast te zetten, is hier de langverwachte compleet herziene versie van het standaardwerk. Wel even plek maken, want de Larousse Wijnencyclopedie telt maar liefst 658 pagina’s. Inclusief een slordige 700 foto’s, een handige tabel met wijnjaren, 40 land- en streekkaarten, 240 fiches over wijnstreken en wereldwijnen, en 60 portretten van de grootste wijndomeinen. Een goed vooruitzicht, met de feestdagen voor de deur.
LAROUSSE WIJNENCYCLOPEDIE | LAROUSSE | LANNOO | EAN: 9789401444668 | € 45,99

 

Ben je benieuwd naar meer? Je vindt meer boeken in Winelife editie 73. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Winelife Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg Winelife magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands