Win The New French Wine t.w.v. € 140

Win The New French Wine t.w.v. € 140

Voor de meeste wijnliefhebbers blijft Frankrijk het meest fascinerende wijnland ooit. Zij worden op hun wenken bediend met dit nieuwe, zeer complete werk in twee delen over de actuele stand van wijn zaken aldaar. Samen zijn ze goed voor 864 pagina’s in een chique cassette.

The New French Wine heet het, en new it is. Gebaseerd op 8 jaar onderzoek, is The New French Wine een unieke boekenset die de populairste wijnregio ter wereld verkent. In deel 1 worden alle Franse wijnregio’s onder de loep genomen. Elk gebied komt
uitgebreid aan bod met terroir en geografie, en actuele overzichten van de kenmerkende tradities, maar ook de hedendaagse veranderingen. Een van de hoofdstukken heeft bijvoorbeeld als treffende kop The rise and fall of appelations – zie ook pagina 68.
Niet alleen is het geheel inhoudelijk zeer compleet, ook uiterlijk is het een lust voor het oog met duidelijke kaarten en prachtige foto’s van de hand van Susannah Ireland.

In het tweede deel gaat het meer over de mens achter de wijn. Jon Bonné neemt lezers mee op een tour door elke wijnstreek van Frankrijk. Hij ontmoet en beschrijft zo’n 800 producenten die er nú echt toe doen en hun meer dan 7.000 wijnen.

The New French Wine is een uitgebreide referentiegids – in het Engels – over de nieuwe
wijntalenten en hun spraakmakende wijnen. Deze is ingedeeld per regio, van Bourgondië tot Bordeaux en overal daar tussenin. Als liefhebber van Franse wijn kun je hier niet omheen. ‘Redefining the world greatest wine culture’ staat er in knalroze op de
doos. En dat klopt.

The New French Wine
JON BONNÉ / TEN SPEED PRESS / ISBN: 9781607749233 / € 140

Doe mee met de winactie van The New French Wine! Wij geven 1 emplaar weg.
Vul je gegevens hieronder in en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige eigenaar!

  Ja, ik ontvang graag de online nieuwsbrief van WINELIFE

  Ja, ik wil graag een halfjaar abonnement op WINELIFE afsluiten (3 nummers voor €15,00) en verhoog ik mijn winkans!

  Meedoen kan tot en met 16 augustus 2024. De winnaar wordt per mail op de hoogte gesteld.

  Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

  Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

  nl_NLNederlands