Win een vijfsterren diner bij jou thuis gestyled door MADE.COM *GESLOTEN*

Win een vijfsterren diner bij jou thuis gestyled door MADE.COM *GESLOTEN*

Jij en je geliefde thuis. Kaarsen aan, wijntje erbij. En een private chef die in de keuken de beste maaltijd ooit aan het bereiden is. Klinkt dat als een droom? Wij kunnen die droom werkelijkheid maken, want je maakt kans op een vijfsterren ervaring, gewoon bij je thuis.

Wat kun je verwachten? Een private chef zal bij jouw thuis komen koken en er een onvergetelijke avond van maken. Wij zullen het diner niet alleen regelen, maar zorgen ook nog dat het er stijlvol uitziet (dit kan MADE.COM natuurlijk als de beste).

Voor het diner ontvang je de MADE dinnerware box met onze nieuwe collectie dinnerware. Zo kun je een on-trend en dromerige tafel creëren én de gerechten de waardige plek op tafel geven die ze verdienen.

MADE.COM:
High-end design, zonder het prijskaartje? Dat is MADE. Zij werken rechtstreeks samen met designers en produceren items die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Het resultaat? Unieke designs – voor jou, en het huis van je dromen.

Het in-house design team van MADE werkt rechtstreeks samen met de beste makers, leveranciers en onafhankelijke designers. die uiteraard onze visie delen. En doordat we niet met onnodige tussenpersonen werken, kunnen we onze producten voor een eerlijke prijs aanbieden, kleine hoeveelheden produceren, en constant inspelen op de behoeften van onze klanten. – dit is een duurzame manier van ontwerpen, waar we trots op zijn.

Deze winactie is gesloten

nl_NLNederlands