Win deze gesigneerde magnum van Champagne Pouillon *GESLOTEN*

Win deze gesigneerde magnum van Champagne Pouillon *GESLOTEN*

Deze magnum champagne is het ideale formaat fles voor een klein feestje met je vrienden?! Ben jij de connoisseur van jouw vriendengroep?! Dan maak je straks een Top Notch indruk met deze gesigneerde magnum van Champagne Pouillon.

Jij kan die eerste persoon in Nederland zijn die dé nieuwe cuvée “La Grande Vallée” Premier Cru in Magnum formaat ontvangt? De Methode Fabrice is one of a kind champagne met zeer elegante bubbels die volgens een nieuwe methode worden vervaardigd. Dat maakt deze champagne juist zo speciaal. Hoe en wat lees je in de online versie van WINELIFE. Deze magnum is een echt collectors item omdat er in totaal maar 6 magnums beschikbaar zijn in heel Nederland.

Doe mee en stuur een mail naar WINELIFE waarom jij deze champagne met je vrienden wil proosten . En wie weet ben jij die lucky bastard die deze magnum mag openen. Wil je niet wachten tot dat jij de gelukkige winnaar bent en wil je direct jezelf verwennen met een prachtig cadeau. Ga dan naar www.disdonc.nl en bestel een top notch champagne via de webshop. Gratis cadeau service & gratis levering binnen 48 uur. A bientôt!

Wil jij kans maken op de gesigneerde magnum van Champagne Pouillon? Vul dan hier je gegevens in:

Deze winactie is gesloten

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg Winelife magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

nl_NLNederlands