Maak je eigen wijn met Ontwerpjewijnetiket.nl

Maak je eigen wijn met Ontwerpjewijnetiket.nl

Het idee ontstond 5 jaar geleden op een zomeravond in de achtertuin. Maar zoals het vaak gaat, bleef het bij een idee. Een jaar geleden zagen Murk en Marieke Pietersma uit Oentsjerk hun gezamenlijke idee, Ontwerpjewijnetiket.nl, dankzij de avondklok toch realiteit worden. – TEKST + BEELD ONTWERPJEWIJNETIKET.NL

Dankzij de avondklok

Ontwerpjewijnetiket“In het verleden maakten we voor gelegenheden van vrienden en familie wel eens een fles wijn met een persoonlijk wijnetiket”, vertelt Murk Pietersma. Daar werd altijd erg enthousiast op gereageerd. De fles wijn werd extra lang bewaard of de lege fles kreeg een speciaal plekje in huis. Op een zomeravond in de achtertuin bedachten we dat we onze persoonlijke wijnetiketten wel eens voor meer mensen mogelijk konden maken. Vol enthousiasme registreerden we de domeinnaam Ontwerpjewijnetiket.nl. Maar daar bleef het vervolgens bij. Tot we in december 2020 in lockdown zaten en er een avondklok van kracht was. We zochten afleiding en we bedachten dat dit wel eens het moment kon zijn om ’s avonds te werken aan het ene plan dat er nooit van kwam. Zo gezegd, zo gedaan.

Kwaliteitswijn

Het idee op zich bestond natuurlijk al, uitgebreide websites waar je producten met naam en foto kunt bestellen. Wij onderscheiden ons met wijn die kwalitatief goed is en die ook nog biologisch en vegan is. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de persoonlijke elementen op het etiket. Tot in de kleinste details kun je een wijnetiket persoonlijk maken. Je geeft dus naast een persoonlijk wijnetiket ook nog eens gegarandeerd een goede fles wijn.

Uiteenlopende gelegenheden

We zijn nu een jaar onderweg en we hebben geweldige wijnetiketten voorbij zien komen. Mensen gebruiken het voor de meest uiteenlopende gelegenheden, bijvoorbeeld om te vertellen dat ze een kindje krijgen, om iemand ten huwelijk te vragen en als cadeau voor een bruiloft of verjaardag”, aldus Marieke Pietersma. “Een klant heeft zelfs zijn vriendin mee naar Parijs gevraagd op 8 flessen witte wijn. Het is geweldig om te zien waarvoor mensen persoonlijke wijnetiketten gebruiken. Ben je daar ook benieuwd naar? We hebben een inspiratieblog op onze website waar je allemaal persoonlijke wijnetiketten van onze klanten kunt bewonderen. We mogen niet alle wijnetiketten op onze website laten zien, want het is tenslotte persoonlijk. Maar desondanks is er genoeg inspiratie op te doen want er zijn meer dan voldoende wijnetiketten die we wel mogen tonen.

Persoonlijke relatiegeschenken

Omdat we kwaliteitswijn aanbieden, hebben wij ook regelmatig zakelijke bestellingen. Bedrijven die hun medewerkers in de zomer verrassen met een goede fles rosé, een horecazaak die haar eigen wijn schenkt en een makelaar die via ons een eigen wijn aanbiedt bij de aan- en verkoop van een woning. Wij maken de persoonlijke wijnetiketten dus ook in grote aantallen, meestal met en soms ook zonder de wijn. Het is een relatiegeschenk dat zowel voor relaties als voor medewerkers een welkom geschenk is. En natuurlijk origineel en smaakvol, zowel in de zomer als met de kerstdagen.

Maak je eigen wijn met Ontwerpjewijnetiket.nl

Heb jij ook weleens gedroomd van je eigen wijn? Dit is je kans!

Deel je meest originele wijnselfie op de socials, tag je vrienden, familie en collega’s voor wie dit ook leuk zou zijn en volg dan @ontwerpjewijnetiket.nl en @winelife_magazine.
Vul dan onderstaand formulier in.
De 10 beste selfies zullen we laten vereeuwigen als etiket en de fles krijg je toegestuurd.
Dus laat je creativiteit maar stromen, zodat je met je meest vineuze foto instuurt.

Je kunt meedoen t/m 14 juli 2022.

Vul hier je gegevens in:

  Ja, ik ontvang graag de online nieuwsbrief van WINELIFE

  Ja, graag maak ik gebruik van een halfjaar abonnement voor €15,00 en verhoog ik mijn winkans!

   

  Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op WINELIFE Magazine!

  Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg WINELIFE magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

   

  nl_NLNederlands

  Winelife inkijkexemplaar

  Ontdek alles over Winelife Magazine

  Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.