De laatste week Wijnmakers & Chefs: WINELIFE tip

De laatste week Wijnmakers & Chefs: WINELIFE tip

WINELIFE tip: van 29 november t/m 5 december sluit Wijnmakers & Chefs af met een laatste week in het adembenemende Scheepsvaartmuseum. 

De laatste week Wijnmakers & Chefs

Sterrenchef Mike Cornelissen* van restaurant Rijnzicht creëert vijf gangen bij de wijnen van het prestigieuze Argentijnse wijnhuis Kaiken.

Kaiken behoort tot de top van Zuid-Amerika. De wijnen blinken uit in elegantie en in tegenstelling tot veel Zuid-Amerikaanse wijnen is de stijl vooral Oude Wereld. De wijnen worden vanuit Vistalba, uit een prachtig klassiek pand uit 1920, overgebracht naar Chateau Het Scheepvaartmuseum. Gustavo Hörmann zal aanwezig zijn om alle wijnvragen te beantwoorden!

Met grote liefde, kennis en vaardigheden worden in de keuken van Rijnzicht creatieve internationale invloeden en de nieuwste kooktechnieken gecombineerd door Mike Cornelissen* en zijn broer. Mike kookt in Chateau Het Scheepvaartmuseum 2 amuses en 5 gangen bij de Argentijnse wijnen van Kaiken.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Winelife Magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg Winelife magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

Winelife inkijkexemplaar

Ontdek alles over Winelife Magazine

Bij het aanvragen van het inkijkexemplaar ga je akkoord met commerciële e-mail marketing.